Megneznetek a görbém? Nemvolt még peteérés ugye? De akkor miert faj ugy a mellem mint menstruació előtt szokott?
Figyelt kérdés
Igazából elsem mult teljessen a menstruaciom alatt se a fajdalom, csak enyhült par napra es a 7.-8. Ciklusnap óta mindennap egyre jobban fáj.. A mensesem sem volt olyan mint szokott 5helyett 4napig tartott de 5-6. Napon barnáztam ami soha nem szokott lenni alig görcsöltem es valamivel kevesebb is volt a megszokottnál.2015. dec. 10. 15:19
2/6 anonim válasza:
Huh ez minden csak nem rendes gorbe :( Nem volt ovud ez alapjan.Rendszeres a ciklusod egyebkent?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen 30-31 napra jön meg mindig,multhónapba 38ra azthiszem,de kesőbb volt a peteérés is azert tolódott ki. A mostani görben a 3magasabb érték betegség miatt volt.lehet most is kesőbb lesza pé.De ezt a mellfajdalmat nem értem akkor,nem csak a peteérés utan jelentkezhet? Ugy faj mint amikor párnapon belül megjön
2015. dec. 10. 15:54
4/6 anonim válasza:
Nekem pl mindig faj ovu kozeledtevel :) Valami miatt most igy alakult neked! Lehet hormon gond de lehet atmeneti "uzemzavar" es megoldodik magatol.Babat szeretnel azert vezetsz gorbet?
5/6 anonim válasza:
Annyi tuti, hogy még nem volt ovud, egyébként a görbével nincs baj, legalábbis első blikkre, szép egyenletes az első szakasz, még bármi lehet belőle szerintem.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen azert is de igazaból azért kezdtem el merni a hőmet mert par honapja aztmondta az orvos hogy pcos jellegű petefészkem van,és kiváncsi voltam hogy van e peteérésem.Mégcsak ez a harmadik hónap de előzőkben is volt.
A 9.ciklusnapon volt hirtelen nagyonsok fehér folyasom nyulós ruganyos atlátszó részkkel benne(kicsit undi de nemtudom mashogy leirni:D) az mitől lehetett? eddig még nemtapasztaltam ilyet.. Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2015. dec. 10. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!