Boglar.kov kérdése:
Mennyi az eselye annak hogy terhes lehetek hatra jajlo mehel?
Figyelt kérdés
Parommal mar 8 honapja probalkpzunk de a tesztek nehativak.2016. okt. 18. 08:51
1/9 anonim válasza:
Annak nem a hátrahajló méh az oka.
Hetedszerre vagyok terhes.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet az aka.!?. 8honapja egyszer sem vedekeztunk.
2016. okt. 18. 09:10
3/9 anonim válasza:
Nem szeretem hátulról, az aktusok után egyből felkeltem és pisilni mentem, mégis az első hónapban terhes lettem.
Az első UH-n mondta a doki, hogy hátrahajló méhem van.
Szerintem más a gond.
4/9 A kérdező kommentje:
Neten olavstam h ez lehet a gond hogy nem sikerul a hatra hajlo meh.. de gondol az is szerepet jatszik h mennyire van hatra hajolva. Allitolag ha 1 evig nem jon ossze akkor lehet hogy meddoseg?
2016. okt. 18. 09:58
5/9 anonim válasza:
Ezer más oka lehet annak, hogy nem jön össze....
6/9 anonim válasza:
Hatrahajlo mehem van, otodjere vagyok terhes harom ev alatt (vetelesek miatt csak egy egeszseges gyerekunk van, de ez a kerdes szempontjabol nem lenyeg).
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mi lehet az oka.. mielobb felkeresem az orvosom
2016. okt. 18. 10:48
8/9 anonim válasza:
Szia kérdező!Egy tipp tőlem neked :) próbáld ki hogy aktus után kispárnát teszel a popsid alá így megemelkedik a csípőd és kb fél órán át nem kellsz abból a pozicióból fel.Egy próbát megér hátha beválik.Sok sikert!
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.. kiprobaltam mar a kisparnas modszert.. most csak varok es remenykedek. :)
2016. okt. 20. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!