Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazódás 10 napig tart...

A beágyazódás 10 napig tart kb. Ezalatt végig lejebb van a testhő és utána kezd el emelkedni? Vagy már a beágyazódás alatt is magasnak kell lennie?

Figyelt kérdés
Én hüvelyben mérem, 36,6 körül van, az nagyon kevés? Akkor is ha még tart a beágyazódás? A mensiig még 6-7 nap van.
2008. okt. 3. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Izgalmas napok következnek!!! Nagyon várom, hogy írj, mi történt! Én sem tudom megmondani, hogy mikor volt pé-m, de a lényeg, hogy sikerült a baba!! Ez a hőemelkedés igazán jó hír! ÍÍrrrrjjjj!!
2008. okt. 9. 20:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon jólesik, hogy igy szorítasz nekem, de sajnos nincsenek jó híreim. Reggel mikor még felkeltem, akkor nagyon örültem, mert semmi jele nem volt a mensinek. Egész nap krémszínű, ilyen nagyon világos krémes folyásom volt, a ciciim égnek, feszítenek, pedig még soha nem éreztem ilyet, meg nekem elég kicsik is vannak, úgyhogy nagyon azt se veszem észre hogy van. Már nem a petefészkeim fájnak, hanem középen a méhemnél,ja és a hőm se esett le reggelre, ezen felbuzdúlva elmentem vettem egy tesztet, de sajnos neg. lett ez is, amit 2 nappal ezelőtt csináltam az is. Reménykedtem, hogy a múltkori még korai volt, de sajna ma már biztos eredményt mutatott. Bár hallottam, hogy vannak kivételek, volt aki azt írta, hogy 11 hetesen lett először poz.tesztje, de én nem ebbe a csoportba tartozom. Érzem, ha baba lenne, már láttam volna eredményt a teszten. Estére meg már a folyásom is vizesedett, úgyhogy most már megadóan várom a piros betűs napokat. Neked boldog babavárást, vigyázz magatokra. Azért majd írhatsz, nekem már van két kislányom, kicsik még, az kisebbik baba, ha esetleg tudok segíteni , szívesen teszem. Most lehet , hogy meglepődsz , hogy pont én írom ezt, aki mindent megkérdez, de sajnos a teherbeeséssel kapcsolatosan semmi tapasztalatom nem volt, ugyanis őket egyik hónapban elterveztük, a másikban meg már poz. volt a teszt. Hát most nincs ekkora szerencsénk. Ezért megy a hőmérőzés, folyás nézés, stb. Köszönöm az eddigi bíztatást és segítséget. Üdv.
2008. okt. 9. 21:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Milyen őrült vagyok, látom, hogy már írtam is, hogy van kettő, de már elfelejtem mert több témánál is üzengetek és néha el vagyok keveredve.
2008. okt. 9. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Akartam írni priviben, de nem engedi...

Azért amíg nem jön meg, maradhat a halvány reménykedés! én szerencsés voltam, mert magam sem értem hogyan, de már mensi előtt jó 5 nappal kimutatta a teszt, legalábbis ennyi biztos volt, ahogy én számoltam! nem panaszkodhattam az első időkre, nagyon tünetmentes voltam, csak a mellem fájt, de az csak picit.

Egyébként a szervezeted nagyon küzd ám eleinte azokért a piros betűs napokért, ezért a görcsölés, mindjárt-megjön-érzés! ugyanígy volt a barátnőm, mesélte, hogy nagyon görcsölt, ült a Wc-n és várt, de a baba volt az erősebb szerencsére!

Talán már pont az a baj, hogy elkezdtél számolgatni, nyákot nézni. Én mondom ezt, amikor ezeket én is csináltam. Már néha magamon mosolyogtam. De hát ahogy teltek a hónapok, annál rosszabb volt, és mellettem ott volt a párom mindennap. Érdekes, hogy nyárra azért összeszedtem magam, és kevéske méréssel, minden számolgatás nélkül sikerült! Nektek is fog! Férjed meddig lesz külföldön? Majd írj! Ha gondolod tényleg privátban is!!!!

2008. okt. 10. 13:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Írtam neked freemailt.
2008. okt. 10. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!