A beágyazódás 10 napig tart kb. Ezalatt végig lejebb van a testhő és utána kezd el emelkedni? Vagy már a beágyazódás alatt is magasnak kell lennie?
Nekem úgy volt, hogy lement, de pár nap múlva már fenn volt. Viszont nem mértem mindennap akkor, így nem tudom, meddig volt pontosan lenn. A szabály az lenne, hogyha ilyenkor le is megy, az átlaghő alá nem megy, ill. utána már másnap felmegy, legalább annyival, amennyivel lement előtte! de mindig van kivétel! Te is láthatod, ha megnézed a példagörbéket a www. babatervezok.otthona.net oldalon a példagörbéknél. Nagyon sok nem mintaszerű, de mégis sikeres terhesgörbe látható!
ha hüvelyben méred a 36,6 elég alacsony. Amúgy mennyi az átlaghőd?mert nekem is max 36,8 volt, és mégis van baba!!!
Szia!Ne izgulj, mindenki így kezd neki! én a számba mértem. Az a lényeg, hogy reggel, mikor felébredsz, mindjárt mérj, még mielőtt kikelnél az ágyból. A ciklusod első felében alacsonyabb a hőd. Aztán pé-kor lemegy, min. 3 tizedet, majd ha megvolt az ovu, akkor utána fel. Ez nem biztos, hogy egyik napról a másikra ugrik, lehetséges, hogy 3-5 napon belül ugrik csak meg. A neten több helyen lehet vezetni a görbét, s segítenek a kielemzésben is.
Hónaljban ha mérsz, akkor a kapott értékhez hozzá kell adni, azt hiszem 0,5 tizedet. A többség szájban mér. a hüvelyben lehet a legmagasabb értékeket mérni, állítólag ott a legpontosabb is!
A hüvelyi nyálka ugye pé előtt több lesz, és fokozatosan krémes, esetleg tojásfehérjeszerű sűrű, nyúlós lesz. Ez kedvez ugyanis legjobban a spermáknak a gyors mozgáshoz. Pé után ovukor, amikor a tüsző megreped és kiszabadul az érett petesejt, akkor jelentkezik általában(ill előtte nap lehetséges még) az ovus fájdalom, és vérzés. Ha ilyen vagy akkor vagy a legtermékenyebb. Ovu után megint kevesebb lesz a folyás, szinte száraz lehetsz. Mensi előtti napokban van akinek megint több lesz és jelentkezik a krémes jellegű folyás, de ha nem volt sikeres a hónap általában elvizesedik és pár nap múlva megjön. aztán ha sikerült, akkor többnyire marad a krémes folyás. Nekem is maradt, eleinte nem is tudtam, hogy mi van, hogy nekem olyanom van, mert sajnos előtte nem igazán volt olyanom, elég vizes, terméketlennek számító volt a nyákom. De attól még lehet baba, ha nincs ez a krémes massza, ez mindenkinél más és más.
Nekem többhónapnyi megfigyelés után sikerült odajutnom, hogy már azért megismertem a működésem. Nagyon jó oldal ebben a témában a www.babatervezok.otthona.net oldal. Mindent leír nagyon jól, sok példagörbét látsz, megjegyzésekkel, ami szerintem segít a sajátod értelmezésénél.
Mivel a párod külföldön dolgozik, végképp ne csüggedjetek, hogy nem sikerül, hisz nem is akkor tudtok együtt lenni, amikor akarjátok, így azért nehezebb! Nagyon fontos a sikerhez a pozitív gondolkodás, és hogy tényleg elhidd, nekünk hamarosan sikerülni fog, és ott lesz a baba a pociban!
végül is, ha nem is adsz hozzá, akkor is jó lesz a görbe..
Szerintem meg ha még 2 nap van, ne írd le teljesen. Van, akinek jó egy héttel a nem várt után mutatja csak ki. Ha előbb volt pé-d, akkor elvileg előbb is kéne viszont nem jönnie... Hát nem tudom... Azért várjuk meg, jön-e, vagy a gólya jön helyette!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!