81/132 anonim válasza:
Vegyél már egy facelle tesztet vagy egy pregnanses tesztet amelyiket találod ez a kettő azonnal kidobja és nem kell hozzá a reggeli első....
82/132 anonim válasza:
Azért a 80-as hozzászólónak nem adnék igazat mert az x-epil pont így néz ki a nagyon kezdetleges napokban... én rengeteg tesztet csináltam pont azért hogy mi milyen hogy reagál mikor erősödik hogy erősödik... a teszted tuti pozitív csak már nekem idegőrlő,hogy még mindig ezzel szarakodsz amikor már mindenki elmondta hogy vegyél már valamit ami ki mutatja rendesen utána majd nézegeted hogyan erősödik vagy gyengül az xepilen....
83/132 anonim válasza:
Van egy rokonom, minden hónapban az esedékes mensije előtt kb ilyen xepileket küld nekem, h szerinte ez pozi. Pedig épp csak szétszerkesztve látszik rajta valami maszat, pont mint a te szerkesztett képeden. És neki sem erösödik sosem, mindig ilyen marad. Csinál mindig mellette másfajtát, amin semmi se látszik, de mindig addig szerkeszti meg belebeszéli, hogy valami mintha látszódna,de igazából látszik, h nem pozik.... csak annyira szeretné! Mindig időben megjön neki. Neked is meg volt, igaz kevesebb, de azóta már full pozi lenne. Nem rosszindulatból mondom bocsi tényleg, csak komolyan bele lehet ebbe hülyülni, mint a rokonom... Csinálj végre egy facellet, azon, ha terhes vagy egyértelmű csík lesz! Nekem már ovu után 10 nappal egyértelmű csíkos volt!
84/132 anonim válasza:
Na privátban elküldtem neked a képet remélem megkaptad... ilyen volt nekem a felszerkesztett kép... a 3.pozitív napon... sztem halványabb mint a tiéd...
85/132 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!