51/132 A kérdező kommentje:
Veszek valamit.
De mivan ha csak hibás a teszt?
2016. okt. 15. 16:26
52/132 anonim válasza:
Ha már 2 xepilen lehetett látni akkor biztos hogy nem hibás a teszt... Ha negativ konkrét hómezőnek kell lenni a teszten... Expectet meg predictort ne vegyél az akkor is dupla volt mikor semmi nem volt...
53/132 A kérdező kommentje:
Akkor milyet? Facellet is sokan szidják.
2016. okt. 15. 19:13
54/132 anonim válasza:
Nézd én az elmult hónapban csinaltam vagy 100tesztet a facelle az hófehér volt amikor nem volt baba es amikor a reggeli xepilem olyan volt mint neked akkor az esti facellem mar szép pozitív volt... Sztem a legjobb teszt és olcsó is... Nem mutat pozit ha nincs semmi max ha volt de azt bármelyik teszt sztem... Az xepil nekem arra volt jo hogy nézegettem hogy erősödik e csikom mert az volt az egyetlen ami folyamatosan erősebb volt a tobbi meg mar egybol kiadta...hu remelem érthető 😊
55/132 A kérdező kommentje:
Köszi utólsó.Akkor facellet veszek.
Nem csináltál kèpet az xepilekröl?
megnèznèm öket
2016. okt. 15. 19:21
56/132 anonim válasza:
Nekem ilyen volt az x-epil. Az elso szerintem negativ.20160813_161303_www.kepfeltoltes.hu_
Mindjart megmutatom, hogy ugyanazon a napon keszult gabriel es early predictor milyen volt
58/132 anonim válasza:
59/132 anonim válasza:
Nekem is facelle mutatta pozitivra xepilt nem tudtam eldonteni aztan vegul a clear blue digitalis megmondta. Annak tutira elhittem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!