Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu hőmérő mérhet rosszúl...

Az ovu hőmérő mérhet rosszúl ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pàr napban szerintem nem jol mér, ovu teszt alapjàn mar meg volt az ovu, 3x is megmerem és egyre feljebb megy a hő.hàloban még nem fűtünk.elemet csereltuk

2016. okt. 14. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá. A lázmérőt az ágyad mellé készítsd mert a hőt közvetlenül az ébredés után kell mérni és nem az után hogy fel keltél és csináltál ezt azt..
2016. okt. 14. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy magasabb ha már mozogtál. Az a hő számít amit legelsőnek mérsz rögtön ébredés után. Ennyi
2016. okt. 14. 13:44
 3/9 anonim ***** válasza:
En is vettem egy ovu homerot. Teljesen mas ertekeket mutat mint a masik. Es nem keves az elteres. Nekem sosem volt ilyen alacsony a hom....a masikkal magasabb a ho. Pl tegnap reggel az ovussal 36.51 a sima homerovel 36.8....
2016. okt. 14. 14:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Az agyam mellett van...2 eve csinalom...tudom h kell;) ezert nem ertem. Nem mozgok.agyban fekszem es ugy utana ha egymas utan 3x merem mas az ertek..felmegy
2016. okt. 14. 14:13
 5/9 A kérdező kommentje:
És a sima hőmérőd az milyen? Digitalis?én mar azon is gondolkodtam h atallok a huvelymeresre de akkor milyet erdemes hasznalni?
2016. okt. 14. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem sima digitalis a masik. Es mindig huvelyben merem. Eddig pontos volt. De most mi lesz nem tudom....spkan ajanlottak hogy pontosabb az ovuhomero...hat passz....
2016. okt. 14. 14:23
 7/9 A kérdező kommentje:
ma sem volt másképp 1. 36.67 2. 36.77, 3. 36.83 szoval egyre feljebb megy.... de nem tudom miért, máskor sosem csinált ilyen a mérő:(
2016. okt. 15. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem iutya a 2 homero. Ma az ovus 36.63 at mutatott a sima meg 36.9 et....na most akkor???
2016. okt. 16. 19:42
 9/9 A kérdező kommentje:
nem tudom mi lehet:( én a hőre tudok gondolni hogy lassabban veszi át a testhőt mert hidegebb van.
2016. okt. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!