Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár napja kezdtem érezni h a...

Pár napja kezdtem érezni h a mellbimbóim érzékenyek mellem egy kicsit feszül és olyan érzés mit ha meg akarna jönni állandóan ennék fejem is de ma i nap folyamán nem érzem az az érzést mit ha meg akarna jönn Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 10:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nekem eloszor volt az alhasi fajdalom, de az kozvetlenul az egyuttlet utan 1-2 nappal es csak par oraig tartott. Utana kb 2 hetre ra jott a mellbimbo fajas es novekedes. Utana par napra ra csinaltam tesztet es akkor mar kimutatta. Altalaban az egyuttlettol szamitott kb 4 het utan mutatja ki a teszt. Nekem meg 2 het utan sem mutatta ki.
2016. okt. 14. 12:29
 12/32 A kérdező kommentje:
kettő hete voltunk eggyütt akkor volt ovuláció m de persze azután is eggyütt voltunk nagyon szeretnénk babát vasárnap kéne meg jönnie!Reménykedem de mell bimbó érzékenység az abba fog maradni?!
2016. okt. 14. 12:36
 13/32 anonim ***** válasza:
Abbamaradni nem fog, csak enyhulni. Szerintem meg varjal hetfoig, m ha addig nem jon meg, akkor a teszt mar tuti ki fogja mutatni :) Drukkolok nagyon! :)
2016. okt. 14. 12:38
 14/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaidat meg írom h mi lett az eredmény :)))
2016. okt. 14. 12:45
 15/32 anonim ***** válasza:
52%
Na, pl. a 9-es válaszoló tipikus premenstruális szindrómában szenved /ha fiú, akkor is/ :D /egyik előző voltam../
2016. okt. 14. 12:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom ez nem terhesség /41 éves vagyok/ a bimbóérzékenység simán pms tünet lehet. Sajnos te jó ég hányszor hittem én is és aztán megjött..hasonlóak, igen!:)
2016. okt. 14. 12:59
 17/32 A kérdező kommentje:
Én 25 éves vagyok és most próbálkozunk először a babán nekem még ilyenem soha nem volt még akor sem amikor mensit vártam meg ilyen alhasi fájdalmaim sem voltak menzeszem ellőt csak utána miután meg jött majd hétfőn ki derül én csak bízom benne nem görcsölök rá ha most nem is csak a hormonok akkor majd le közelebb össze jönni!!:)
2016. okt. 14. 13:21
 18/32 anonim ***** válasza:
36%

Nekem ugyanezek voltak a tuneteim, a fejem is majdnem szetrobbant pedig nem vagyok fejfajos!! Mellbimbom erzekeny volt, de a mellem is fajt inkabb oldalrol! Mar a nemvart napjan eros pozi lett a tesztem elso vizeletbol:)

Udv: 6 hetes kismama 

2016. okt. 14. 13:23
 19/32 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked :) nekem is fájt a fejem ne ha enyhén néha meg le kell feküdnöm mit ha szét robbanna párom azt mondja front angliában az időt nem lehet ki számítani meg olyasmit tapasztaltam h a bimbóim is nagyobbak

Remélem össze jön a mert nagyon szeretnénk babujkát!:)de hétfőn csinálok tesztet és akkor ki derül

2016. okt. 14. 13:32
 20/32 anonim ***** válasza:
56%
Koszi a gratulaciot:) nagyon drukkolok neked!! Majd mindenkepp ird meg:) miota probalkoztok?
2016. okt. 14. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!