20 évesen terhes? December óta van kapcsolatom és még tanulok. Rossz ötlet lenne a gyerekvállalás?
nekem a 25 már öreg, de ez mindenkinél más, nálam így van...
sztem sem kell szarakodni, de azért mindent normálisan ha kell 1000szer átgondolni. én se úgy mentem volna volna bele, hogy totál felelőtlenül, persze hogy átrágtuk volna rendesen és tudom h odalyukadtunk volna ki h még korai...
Szia,
Igaz hogy nem a kor számít, de tény hogy valamicskét azért mégis. Én régen mindig azt gondoltam hogy ő nekem már 18 éves koromban gyerek kéne és saját kis család és jajdejólenne és majd mellette tanulok.
Hát most leszek 26 és júliusra várom első babámat, tény, hogy mellette fogom befejezni a fősulit még van egy félévem hátra.
Viszont az, hogy idegenektől kérdezed mikor vállalj gyereket, meg azt írod 20 évesen hogy 25 évesen már öreg leszel, ezek még arra utalnak hogy magad is még elég gyerekes vagy (nem bántásból írom, nincs ezzel semmi baj, ettől még lehetsz nagyon okos és kedves lány :)) ezért ráérsz még.
Én is azt gondoltam hogy azért szeretnék 18-19 évesen szülni mert utána már öreg leszek. Most, 25-26 éves fejjel jót nevetek az akkori önmagamaon hogy hú én is milyen gyerekes voltam akkor még és azóta mennyi mindent máshogy gondolok........óóóóóriási hiba lett volna az akkori fejemmel babát vállalnom. Egyszerűen a legtöbb embernél kell, hogy elérjen egy bizonyos érettséget, és amíg kételkedünk hogy elérkezett-e már, addig a válasz: nem, még nem érkezett el.
Minden jót Neked, tanulj még, költözzetek majd össze, és jöhet pár év múlva a baba is :)) Sok sikert Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!