Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem vagyok termékeny...

Ha nem vagyok termékeny időszakban, így is van esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
A párom este nem bírt magával, utánna rögtön megnéztem a naptáram, a szerint nem vagyok termékeny időszakban, így is lehet teherbe esni?
2016. okt. 8. 08:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Off: Kedves 7-es!

Milyen neműek lettek a gyerekeid? Akik peteérés előtt és aki utána fogant?

Kíváncsi vagyok igaz-e a pé. előtt lány, utána fiú szisztéma :-)

2016. okt. 8. 11:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Nemén vagyok a 7-es, de nálunk bejött.
2016. okt. 8. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok, nálunk is bejött, a korai fogantatásúak lettek lányok, a késői pedig fiú.
2016. okt. 8. 12:38
 14/18 anonim ***** válasza:
En ketszer kozepidoben,egyszer mensi elott 2 nappal lettem terhes,mindharman lányok.
2016. okt. 8. 13:00
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Nem az a lényeg, hogy mikor fogant, középidőben, vagy ciklus végén, vagy mensi alatt, vagy akármikor. Hanem az, hogy az ovuhoz képest mikor volt együttlét.

Ha az ovu napján, vagy kevéssel előtte (előző nap este) volt az együttlét, akkor fiú az esélyesebb, ha ovu előtt 2-3 esetleg több nappal volt az utolsó együttlét, akkor meg lánynak van a nagyobb esélye.

Szóval most az, hogy késői fogantatás volt, és teszem azt a ciklus 24. napján fogant, teljesen mindegy a gyerek neme szempontjából.

2016. okt. 8. 13:06
 16/18 anonim ***** válasza:
#15-ös mért van lepontozva? Tök igaza van. Keveritek a dolgokat...
2016. okt. 8. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Szabályos évtizedek óta 28 napos ciklus 7 napján estem teherbe.

És fiú lesz.

2016. okt. 8. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg kérdező te nyugodj le!

Ha egy pasi nem bír magával, te meg azon gondolkozol, hogy a nem termékeny időszakban vajon teherbe eshetsz-e, akkor két dolog merül fel. Vagy nem tudsz rendesen fogalmazni, vagy nem igazán tervezitek ezt a dolgot!:)

2016. okt. 8. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!