Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik pózban nagy az esély a...

Melyik pózban nagy az esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
Melyik az a póz?

2016. szept. 12. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden pózban teherbe lehet esni!
2016. szept. 12. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Tripadam
2016. szept. 12. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ovuláció a neve.
2016. szept. 12. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten rendben vagytok és ovulációd környékén vagytok együtt akkor mindegy.

Ja!Nem!Anál és orál kizárható,mert onnan nem jut el a petesejtig a spermium.

2016. szept. 12. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Elvben legjobb a misszionárius, hátrahajló méhnél pedig a kutyapóz, de igazából teljesen mindegy, bármilyen pózban teherbe lehet esni. Nyilván az ülő és álló pózok nem kedvezőek, mert akkor rögtön kifolyik a sperma, de így is előfordulhat terhesség.
2016. szept. 12. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
az attol fugg, h mit szeretnel. ugasson vagy nyeritsen :P? ha volt orgazmus, barmikor lehet babocad! sok sikert!
2016. szept. 13. 00:19
 7/8 anonim ***** válasza:
A teherbe eséshez nem kell orgazmus, a nélkül is simán műkszik a dolog. Nekem hátrahajló a méhem és nem kutya pózban estem teherbe egyszer sem. Úgyhogy valóban ez sem feltétel, ahogy előttem írták.
2016. szept. 13. 06:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem a póz fogja eldönteni hogy terhes leszel vagy sem nem azon múlik hanem hogy mikor van peteérésed ( ovuláció) de azt mondják misszionárius és kutya pózban érdemes próbálkozni.. Bár én ha vissza emlékszem akkor lovagló pózban estem teherbe de pont termékeny időszakban voltunk együtt... 22 L 23 hkm
2016. szept. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!