Derékfájás, halvány teszt, egy hete késik! Vajon?
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy egy hete késik a mensim. Csináltam három tesztet, de abból kettő időn belül két csíkos lett, viszont halvány és vékonyabb a kontroll csíknál! Folyásom volt pár napig nagyon durván, mint a testápoló, ez pár napja megszűnt. Derékfájás minden nap,szinte elviselhetetlen! Szerintetek van esély? Köszönöm a válaszokat!
Rosszindulatú emberek kerüljenek....
Sztem is pozitiv.Nekem is ilyen volt 6nap kesessel;)Clerblue tesztet probald ki -nem muszaj a digitalis-nekem azon erosebben latszott ;) Derekfajas volt nekem is,meg most is van neha(8.het) .De azert a biztonsag kedveert erdemes koran uhra menni mert a mehenkivulimnel is fajt a derekam..de nalad biztos nem lesz semmi baj,csak jobb az ovatossag.
Az enyhe mensiszeru gorcsok es feszules normalis az elejen. Ne ijedj meg,ha lesz. Szedjel magneziumot,kismami vitamint.
Jaja,de aranyosak vagytok! Köszönöm szépen :)
Majd szombat reggel csinálok újat! Igazából jele nincs hogy meg akarna jönni,úgyhogy bízom benne hogy baba lesz.
De az nem gond hogy nem olyan vastag mint a kontroll csík?? Engem inkább ez aggaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!