Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vaterás teszt, létezik, hogy...

Vaterás teszt, létezik, hogy ez már pozitívat jelentene?

Figyelt kérdés

Felső a tegnap esti, lenti a ma reggeli. Erősebbre számítottam ma, de ilyen lett. Volt másnak is ilyen és mégis ovut jelzett?

[link]

2016. okt. 5. 10:07
 1/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%
Nem vagyok profi ovutesztelő, de azt nem mindig naponta körülbelül ugyanakkor, ideális esetben késő délután kell megcsinálni? Ebben lehet a hiba. Én az alsó teszten nem hogy halványabb, de semmilyen csíkot nem látok. Szerintem tesztelj egyet este is.
2016. okt. 5. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez még egyáltalán nem pozitív. Akkor az, ha legalább annyira erős a tesztcsík,mint a kontroll. Ez még messze van tőle.

Amúgy meg egyet értek az első válaszolóval, ovu tesztet nem reggel kell csinálni, hanem a késő délutáni órákban.

2016. okt. 5. 10:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy délután kell csinálni. Kíváncsiságból csináltam ma reggel, mert máskor amikor ovum volt, szépen mutatta az esti-reggeli az lh emelkedését, de most nem. Az is lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz ovu. Köszi a válaszokat
2016. okt. 5. 10:44
 4/5 A kérdező kommentje:
25-ös a teszt, tesztelek este is.
2016. okt. 5. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Látszik csík, de az ovutesztnél nem az lényeg, hogy legyen második csík, hanem az, hogy ugyanolyan erős legyen vagy erősebb mint a control csík. Neked ez még negatív, de attól még lehet hirtelen pozitív egy következő napon. Nekem a 13. napon még egyértelműen negatívnak számított, hiszen halványabb volt a tesztcsíkom, mint a control csíkom, rá másnapra meg már full pozitív lett, azaza szinte egy brutál vörös csík jelent meg a teszt zónában, ami már-már sötétebb volt mint a control csík. Na ekkor pozitív.
2016. okt. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!