Mivel lehetne helyre hozni a menstruáció mennyiségét?
Figyelt kérdés
Voltam nődokinal 9.hét elteltével ,mert a kevés mensire azt hittem,h a baba miatt van,de a doki mondta,h nincs baba.Valami teát vagy vmit amitől több lehetne vagy legalábbis normálisabb.2010. ápr. 24. 20:54
1/5 anonim válasza:
estrafem-et vagy clostyt azt tudsz rá szedni de sajnos ezeket is nőgyógyász tudja csak fel írni!vagy igyál a ciklus első felében cickafark teát a második felében pedig palástfű teát!(2-2hét)az is jó az ilyen problémákra is!(ezt nekem is úgy mondták)!
2/5 anonim válasza:
Nem tudom szedsz-e fogamzasgatlot, attol is lehet, akkor valtani kell. celszerü megkerdezni a nödokidat is. De ha nem iszol eleg (napi 2l) folyadekot akkor a kiszradas is okzhatja a kevesebb produktumot. Mert sürübb lesz a vered es a szervezeted is vedekezik a fölös vizvesztesegtöl.
3/5 anonim válasza:
De egyébként mennyi az a kevés? Meddig tart? Mihez képest kevés?
4/5 A kérdező kommentje:
6naphoz képest 2-3nap
2010. ápr. 25. 11:08
5/5 anonim válasza:
Én kérdeztem mennyi. Szóval szerintem nem kellene elnyújtanod. Pl. az Aviva oktatóm mondta, hogy sok nő erre áhítozva, a tornát azért csinálja, és sikeresen, hogy ennyire beállítsák (sok napról kevesebbre). És azt is mondta, hogy egyébként ez a normális, hiszen csak annyi a vérzés funkciója, hogy távozzon a fölösleges talán nyálkahártyadarabok, ha jól tudom. És erre minek kellene 1 hét. Szóval szerintem nem biztos, hogy ez rossz, ha nincs más bajod. Gondolom bizonyos esetekben utalhat valami bajra, de a doki sem mondta, nem hiszem, hogy aggódnod kellene, de kíváncsi vagyok mit mondanak a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!