Mennyi az esélye annak hogy terhes lettem?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket hogy a bunkó kioktato szövegekkel kimeljetek. Fél éve szedem a gyógyszert. Szombaton vettem be az utolsót de az első héten szombaton kihagytam és a vasárnapot bevettem de hétfőn este pótoltam a szombatit és pár órára rá a hétfőit viszont hétfőn együtt voltunk úgy meg még a napokban is. Előre is köszönöm a normális válaszokat !2016. okt. 3. 07:17
1/5 anonim válasza:
Kétszer is el olvastam mire rá jöttem mit akarsz. 1 ha védekezés nélkül szexeltél mindig van rá esély. 2 nem kellett volna pótolni és egy nap be venni két tablettát... Ezzel csak jól megkavarod a hormonjaidat és össze zavarod a ciklusod.. Ha késik a menzid csinálj egy terhességi tesztet. És máskor ne vegyél be dupla bogyót mert egyik nap el felejtetted be venni. Hogy ezt el került a későbbiekben állíts be riasztást a telefonon és amikor jelez vedd be a fogamzásgátló tablettát. Mindig legyen nálad az elkezdet levél és mindig legyen nálad legalább fél liter víz így nem lehet az hogy azért nem vetted be mert nem volt nálad folyadék. 22 L
3/5 anonim válasza:
Kevés az esélye,de pl én normálisan szedtem és még is terhes lettem.
4/5 A kérdező kommentje:
Az hogy történt?
2016. okt. 3. 13:12
5/5 anonim válasza:
Általában az egyfázisú fogamzásgátlók mellett lehet teherbe esni ha hajlamos az ember rá,akkor is ha normálisan szedi.
Gondolhatod mit éreztem mikor pozitív lett a teszt....meg a következő meg a következő meg a következő is....
űma már 3 éves és semmi baja (azon kívül,hogy el van kicsit kapatva :) )
Veled minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!