Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
6 napja késik, és a menstruációm várt napja után két nappal csináltam egy tesztet ami negatív lett. Általában késik pár napot, de ennyit ritkán. Egyáltalán nem érzem magam terhesnek. Köszönöm a válaszokat!2016. aug. 12. 11:04
1/8 anonim válasza:
Védekeztetek? Vagy pont hogy próbálkoztok?
2/8 A kérdező kommentje:
Védekeztünk
2016. aug. 12. 11:09
3/8 anonim válasza:
Sose értem, mint jelent, hogy "általában késik pár napot".
A 28 napos nagy átlaghoz képest, vagy a saját, beállt ciklusodhoz képest?
Esetleg még nem állt be a ciklusod, és hol így jön meg, hol úgy?
A kérdésre is válaszolva, ha a teszted negatív, akkor nem valószínű, de a helyedben mindenképp elmennék nőgyógyászhoz, ha továbbra sem jön meg. Más gond is lehet, amit jó ha lát orvos. Nem csak a terhesség miatt érdemes aggódni. Főleg rendszertelen ciklusnál.
4/8 A kérdező kommentje:
A saját ciklusomhoz képest szokott egy-két napot ingadozni
2016. aug. 12. 11:18
6/8 anonim válasza:
Abból, hogy késik, nem lehet megmondani mennyi az esély. Mivel védekeztek? Nem volt semmi "baleset"?
A nem érzem magam terhesnek dolog egyáltalán nem releváns, én sem érzem magam annak, mégis az vagyok.
Amúgy ha már késés után teszteltél, és negatív lett, akkor szerintem szimplán csak késik.
7/8 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekeztünk, egyszer kiszakadt de még észrevette mielőtt elment volna
2016. aug. 12. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!