Szerintetek tesztelhetek már?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek ha 6-a környékén kellene megjönnie érdemes tesztet csinálni vagy még korai lenne.màr 2 napja hányinger van és émelygek. Válaszokat köszönöm2016. okt. 1. 15:28
3/9 anonim válasza:
Nekem 7-en kellene, remelem nem fog ☺
de am en nem tesztelek csak ha nem jon meg ugyhogy ha minden ugy alakul jovo het vegen fogok de csakis ha mar kesik
4/9 anonim válasza:
Még nagyon korai, de a hányingernek is. Vagy korábban volt ovud, vagy csak képzelt tünet.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok neked 3-as. Én is örülnék neki ha nem jönne meg :-) de meg várom a énis a hétvégét ha addig nem jön meg.
2016. okt. 2. 08:54
6/9 anonim válasza:
Én is 6-ra nem várom. Nekem hétvégén meg ma volt 1-1 csepp barna nyák. Lehet, hogy holnap csinálok egy tesztet. Kérdező teszteltél már?
7/9 A kérdező kommentje:
Szia 6-os én még nem teszteltem. Pedig már nagyon türelmetlen vagyok hogy mi lesz :-) drukkolok neked
2016. okt. 4. 17:38
8/9 A kérdező kommentje:
Szia 6-os. Teszteltél már? Nekem még nem jött meg de csináltam tesztet sajnos negatív
2016. okt. 6. 15:45
9/9 anonim válasza:
Szia! 6os vagyok. Mi lett végül? Nekem csak márciusban sikerült, de akkor már meg voltam róla győződve, hogy valami gond van és úgysem fog sikerülni. 12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!