Negatív? Nagyon halvány pozi? Esetleg szellemcsík? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Nem időntúli, nem ázott el, nem szedtem szét, ebből adódik, hogy élőben picit azért határozottabb, élesebb.2016. szept. 30. 10:02
11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! a kíváncsiság kedvéért csináltam egy ugyanilyen tesztet vízzel, ott egyáltalán nem jött ki a másik csík, még talán a helyét sem látom. Azért csináltam meg, mert ahogy az egyik kedves válaszadó, én is megjártam régebben, hittem, hogy pozi, de nem volt az. A helye látszott, viszont akkor nekem inkább szürkésen, ez most rózsaszín. Holnap megyek egy laborra, nézetek hcg-t, szóval közelebb lszünk az igazsághoz :)
2016. szept. 30. 10:29
13/28 A kérdező kommentje:
Igen, 4 napja, de mivel nálam belefér 1-2 nap csúszás, így ez még önmagában nem adna okot örömre :)
2016. szept. 30. 10:38
14/28 anonim válasza:
Akkor tesztelj hetfo kornyeken is.
15/28 A kérdező kommentje:
Holnap megyek vérvételre, nézünk hcg-t, szóval tudni fogom holnap estére a tutit, megírom majd, hogy hogyan alakult :)
2016. szept. 30. 10:43
16/28 nünü87 válasza:
Eléggé halvány de látszik. Csinálj egyet pár nap múlva is.
17/28 anonim válasza:
Drukkolok. ( egycipobenjarunk) :D
Remelem nemsokara eros pozit tesztelunk:))))
18/28 anonim válasza:
Én sztem ez halvány pozi mert színes a csík 🙂
20/28 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek, nagyon jól esik. :) Igyekszem úgy állni hozzá, hogy a kis lélek úgyis tudja mikor a legjobb jönnie, persze azért ha tudnám siettetném :D
2016. szept. 30. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!