Krisztina24 kérdése:
Vetélés után 2 hónappal terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Július 18-án sajnos elvetéltem 5 hetesen :( volt egy haematoma,valószínű az okozta a bajt :(
Pontosan 6 hétre rá, vagyis 08.28-án megjött a mensesem, majd a mai napon délutáni pisiből teszteltem, és pozitív lett :)
Ennek nagyon örülök mert terveztük, de közben meg az előző vetélés miatt egy kicsit félek, izgulok, aggódok meg minden olyan ami ezzel jár.Mikor lenne érdemes orvoshoz menni? Ha most mennék még semmit nem látna, elég 2 hét múlva? vagy a vetélés miatt fontos hogy időben lásson?
Köszönöm a válaszokat.
2016. szept. 28. 17:51
1/4 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, egy ilyen korai vetélés miatt nem kell máshogy tenni semmit.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én is egy haematoma miatt vetéltem el áprilisban 6 hetesen. Engem műtöttek is,téged nem? A műtét április 12-én volt, június 16-án újra pozit teszteltem! :) Én 5 hetesen voltam uh-n, aggódtam. 6 hetesen menj szerintem! Én azóta 18 hetes vagyok! :) Gratulálok!
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én decemberben vetéltem el, műteni nem kellett. Februárban pozitívat teszteltem. Azóta Boldog 37 hkm vagyok!
Gratulálok!
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a vàlaszokat. Szerencsére nem kellett műteni spontàn kiürült. Oktober 10-re hétföre van időpontom az orvoshoz. :-)
2016. szept. 29. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!