Mikortól érezhető a terhesség?
Figyelt kérdés
ezt nem tudom megfogalmazni de, mikor jön el az az idő hogyha megnyomom, vagy valamilyen nyomás éri az alhasamat akkor az fáj?2016. szept. 27. 22:34
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak en nem ertem a kerdest, de en a terhesseem utolso napjaiban sem tapasztaltam fajdalmat, ha megnyomtam a hasamat es szerintem ez igy a normalis.
2/3 anonim válasza:
Nyomásra nem fáj, a terhesség nem betegség.
Most már 17 hetes vagyok, de még mindig nem érzek semmit, csak nagyobb a hasam, mintha híztam volna bő 5 kilót. Ezen kívül abszolút semmi, kicsattanok az energiától, nem vagyok kívánós, nincs hányás, se semmi.
3/3 anonim válasza:
Értem, mire gondolsz. Nekem érzékenyebb a hasam alsó része már eléggé az elejétől. Ha pl a lányom az ölembe ül, az nem esik jól, ha a hasamat nyomja.
Jó neked, előző válaszoló! En is 17 hetes vagyok, és volt nálam bőven rosszullét, hányinger, szagundor, szedules. Már most van vizesedés.
A lényeg, hogy minden terhesség más.
Viszont nagyon nem fájhat a hasad a terhessegtol. Ha nagyon érzékeny, akkor az inkább valamilyen gyulladás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!