Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki esett már teherbe a...

Valaki esett már teherbe a megszakításos módszerrel?

Figyelt kérdés
Sajnos nem hallottam a környezetemben ilyenröl, pedig itt sokan ezzel rémísztgetnek...

2016. szept. 27. 11:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Most hogy kismama lettem(tervezetten)többet beszélhettem ilyen dolgokról anyummal,aztán ő röhögve mondta, hogy mindhárman így lettünk a tesóimmal. És a harmadik után már inkább nem bízta apumra.😀 Viszont párommal évekig mi is így "védekeztünk" gond nélkül. Aztán az első éles hónapban terhes maradtam. Úgyhogy azt hiszem tényleg a pasin múlik... 😊
2016. szept. 27. 22:33
 22/25 A kérdező kommentje:
20-as én kiállok az mellett,hogy sok múlik a férfin. Elárulom,hogy nekünk is bevált három évig. De én aztán mégis a fogamzásgátló gyógyszerre szavaztam, mert nem jött volna jól egy terhesség akkoriban.
2016. szept. 28. 06:00
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon aranyos anyukádtól, hogy elmondta. Megmosolyogtam :)
2016. szept. 28. 06:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Néztem nagyokat mikor beköpte,de jót röhögtem rajta én is 😊 Szerintem ez a módszer akkor jó,ha nem gond a "becsúszott" baba 😊
2016. szept. 28. 14:25
 25/25 anonim válasza:
igen, én is így lettem terhes
2016. szept. 29. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!