Valaki esett már teherbe a megszakításos módszerrel?
Sokat olvasgattam én is ezzel kapcsolatban,de én komolyan nem hittem el,hogy létezik》olyan,hogy ahol bőven időben kiveszik,kerülik a "kritikus" napokat,mégis teherbe esik valaki!😀 Biológiailag azt mondják az előváladékban NORMÁL esetben nincs sperma.Meg azt is írják akkor nagyobb az esély az előváladéknál,ha több aktus van egymás után.
Na mostmár én sem tudom mit higyjek,ha ennyien lettek terhesek így...Nálunk nem fordult elő megszakítással terhesség..
Szerintem ahol megszakítással vannak együtt,az két ember döntése,uh nem csak ezen múlik.Csak hát valahogy odakerülnek a kisfickók,ahová kell...😊Szóval vagy tényleg az előváladék,ami tartalmazHAT spermát valami oknál fogva,vagy az izgalom hatására nem veszi észre,hogy az eleje bement,tehát nem időben húzza ki,vagy észrevette,de nem szól...Mi lehet még az ok?!A nő magán tartja a pasit?!
14#
Most a sárga földig leszek pontozva, de én sosem lettem így terhes 12 év alatt.
Két gyerekünk van, de őket terveztük.
Ha jönne a harmadik, megtartanánk, de tudatosan nem próbálkozunk (megszakítjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!