Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortol mutassa ki a teszt?

Mikortol mutassa ki a teszt?

Figyelt kérdés
Tudom hogy 2 hét,de azt nemtudom,hogy mikor eshettem teherbe ha az vagyok egyáltalán. Szoval tegnap kellett volna megjönnie a mensimnek,de még semmi. Babát szeretnénk,ugyhogy próbálkoztunk ebbe a hónapba. A kérdésem az ,hogy mennyi idővel a várt mensi után teszteljek? Itt is 2 hét?
2016. szept. 27. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Teherbe esni csak peteéréskor lehet. Hiaba szexeltek egész hónapban, csak egy-másfél napig vagy termékeny, amikor kiszabadul a petesejt. Nagyon valószínűtlen, hogy a mensi előtt 2 nappal volt peteérésed, a tegnapelőtti már felejtős.

Tesztelj nyugodtan, ha ez a ciklus sikeres volt, akkor azt már mutatni fogja a teszt.

2016. szept. 27. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ragaszkodsz a tegnapelőttihez, nekem gyanús, hogy csak akkor voltatok együtt. Így azonban tényleg nem túl nagy az esély a terhességre. Én tesztelnék egyet holnap reggel, majd ha nem jön meg továbbra sem akkor hétvégén.
2016. szept. 27. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
Azért ha már megköszönted a nyelvtani kijavìtást nem lenne hátrány ha meg is fogadnád és teherbeesés előtt még megtanulnád hogy az mutatja és nem pedig mutassa...
2016. szept. 27. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!