Mikor teszteljek, hogy a tutit mutassa a teszt?
Igen az esélyes, hogy picit később volt. Nekem azt mondta az orvos, hogy +- 30 nap még a tökéletes kategória. Ha annál nagyobb az eltérés, érdemes ellenőriztettni, hogy minden rendben van e. Addig felesleges.
Én a hőmet sose mértem, ovulációs tesztet is csak egyszer használtam, viszont nekem nagyon egyértelmű tüneteim vannak.
Mi már a lombikra készülünk, elvileg a következő ciklusban kezdjük, csütörtökön derül ki, hogy mikor is lesz a kezdés, éna nagyon bízom a következő hónapban. Remélem nektek egyszerűbb menet lesz.
Sok sikert, szerencsét a lombikhoz! Ezek szerint jó ideje próbálkozhattok! Kitartást! Nővéremék is lombikoztak, aztán spontán jött végül a baba.
Én is szoktam érezni a peteérést. Most is így volt(febr 4-5). Csak aztán 7-én este megint éreztem a szurkálást, görcsölést erősebbem. Valszeg az volt az igazi. Arról meg lemaradtunk. :( most majd jobban figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!