Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez lehet beágyazódás?

Szerintetek ez lehet beágyazódás?

Figyelt kérdés
párom fél év után hazajött külföldről szept. 1 én és 5.én megjött 10.én mult el ...előtte és utána is együtt voltunk, kb másfél hét alatt tegnap vol a 2. barnázásom, eresedik a mellem, belázasodtam fáj a hasam alja és a méhembe kb 10 percenként nyilaló fájdalom jött tegnap és ma ez már gyengébb peteérésem 15. én kezdődött akkor is együtt voltunk, erősen baba projekten vagyunk...szerintetek?
2016. szept. 25. 16:34
 1/3 A kérdező kommentje:
jah és azt elfelejtettem hogy 2 napja nagyon fáj a mellem oldalt főleg a jobb mellem
2016. szept. 25. 16:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Belazasodtal? Az mit jelent? 38 folott terhesen veszelyes. Ha esetleg lenne ott baba tenyleg.
2016. szept. 25. 21:14
 3/3 A kérdező kommentje:
igen de csak egy napra, tudom hogy veszélyes, ezért is megyek ma nődokihoz és majd látjuk h mit mond, a lázam 2 napja volt és először iszonyatos hányingerrel kezdődött mikor bementem dolgozni 6 ra, és délutánra lázasodtam be, de hányni nem tudtam csak köpködtem...remélem jo hirt mond ma már csak a barnázásbol is kiindulva, meg nagyon feszit a mellem főleg oldalt fáj...
2016. szept. 26. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!