Mennyi esély van a gyerekre? (lent kifejtve)
Nem rég volt az első aktusom a párommal(több, mint egy hete). Mivel még szűz voltam, ezért megpróbálta kicsit kitágítani odalent, viszont ezt gumi nélkül csináltuk. A párom közben nem élvezett el, amíg bennem volt, viszont hallottam, hogy az elő-ondóban is lehetnek életképes spermiumok. Mennyi az esély rá, hogy így teherbe essek?
A menstruációm legutóbb aug 19.-én jött meg, a ciklusom általában nem rendszeres(van h késik van h előbb megjön), viszont még mindig nem jött meg és emiatt eléggé stresszes vagyok, mert ennyit még nem késett. Lehetséges, hogy a stressz miatt késik vagy esetleg aggódnom kellene?
Mi miatt szeretnél aggódni?
Nyilván azért nem védekeztek, mert jöhet a gyerek, nem?
Hát jöhet ennyitől.
És aranyom,tágítani csak gumi nélkül tudtok??
Egyébként kitágul magától is,tudod kifér rajta egy gyerek is...jah várj,elszóltam magam,most tudtad meg,hogy a gyereket nem a gólya hozza???
Lassan kezd érlelődni bennem,hogy a felvilágosító órán nem mondanak el mindent,vagy a szülők nem mondják el rendesen a védekező részt.Annyi ilyen kérdés van.Nem értem miért utólag jut valakinek eszébe a téma után nézni?Miért nem az első szex előtt olvastál utána?Ez csak azért érdekel,hogy mit ne rontsak el a gyerekeim felvilágosításánál majd!
Lehetsz terhes,persze nem akkora eséllyel,mintha rendesen csináljátok végig,de BÁRMI lehet,mert nem biztos,hogy mindent pontosan érez a partnered!Csinálj egy terhességi tesztet!Ha negatív,akkor ne csináljatok ilyet többet, mert akkor is Lehet gyerek legközelebb,ha most mégsem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!