Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megijedtem a nogyogyasz...

Ha megijedtem a nogyogyasz hangjatol (telefonon), akkor van okom felni a vizsgalattol, hogy durvabb lesz, vagy ijensmi? Valaki volt igy?

Figyelt kérdés

2016. szept. 23. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Ugye ez csak egy troll kérdés!?
2016. szept. 23. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a dokimtol félek (nah jó minden nőgyógyásztól félek fóbiásan, de ennek sajnos jó oka van, nah mindegy), de ezért nem vizsgál durvábban, nem bunkó velem. Nemnis értem az összefüggést. A dokim tudja, hogy rettegek tőle, így inkább még körültekintőbb, óvatosabb. És már egy szülést is végigcsináltam vele, és túléltem, pedig a pánikroham sem ritka vendég nálam nőgyógyászati vizsgálat alkalmával.
2016. szept. 23. 21:03
 13/15 Vilcsianyuja ***** válasza:
70%
Most mi van? Abortuszra készülsz, már voltál orvosnál, de mégis mit mondott, ami miatt egy másik dokihoz akarsz menni? Ez tényleg ijesztő. Vagy "ijensmi"...
2016. szept. 23. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem készül abortuszra, a "nem maradok terhesen"-t úgy érti, nem tud terherbe esni.

Amúgy kérdező, nem kell félni a nődokiktól. Ha nem szimpi élőben, max. keresel mást. De a szaktudás sokkal fontosabb, minthogy gügyörésszen veled. Különösen, ha probléma van a teherbeeséssel.

2016. szept. 23. 23:13
 15/15 A kérdező kommentje:
koszonom , utolso es igazad van !! sajnos nem esek teherbe az a gond. koszi a tanacsod
2016. szept. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!