Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitívat teszteltem! Szerinte...

Pozitívat teszteltem! Szerintetek van okom félni?

Figyelt kérdés
Tehát van már két gyerkőcünk, a kisebbik 2 éves. Terveztük a harmadikat, sikerült elsőre! De a kisfiam előtt, (2 és fél éve) volt egy p3 cytológiai eredményem, amely a következő kenetvételre visszajavult a szokásosra és úgy is maradt. Másfél éve volt utoljára kenetvétel és az is rendben volt. A dokim szerint nincs félnivalóm, de mégis aggódom. Ugye ennyi idő alatt nem alakulhazott "végzetessé" a helyzet?!
2016. ápr. 5. 08:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja bocsi a p3 cytológiai több mint 3 éve volt.
2016. ápr. 5. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
1,5 eve voltál rákszűrésen? Akkor itt lenne az ideje! Én tök egeszséges vagyok mégis evente járok! Jobb lett volna a próbálkozas előtt ezt megnézni..
2016. ápr. 5. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előző válaszadóval, de sok mindent már nem lehet "csinálni".

Az első orvosi vizsgálatkor majd leveszi a kenetet is.

2016. ápr. 5. 09:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom, hogy kellett volna már csinálni, a héten meglesz a kenetvétel. De végülis a 2 éven belül meglesz a 2 vizsgálat így, csak érdekelt volna, hogy lehet -e ennyi idő alatt súlyos elváltozás.
2016. ápr. 5. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
P3 rak szűréssel nekem kötelező fel évente kontrollra járni. Plusz magas rizikó fakrorba lettem sorolva. Azt mondta az orvosom ha évente megyek addigra mar késő.
2016. ápr. 5. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez 3 év után jutott eszedbe? Amikor a második gyermeked született nem volt semmi gond, (gondolom, pedig az közvetlen a P3-as eredmény után sikerült)akkor most miért lenne?? Azért egy vizsgálat nem lenne rossz.
2016. ápr. 5. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet sajnos.. Akar fel even belul is.. Azonnal doki es vegyen le mintat!
2016. ápr. 5. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:

A baj akár két hét alatt is "végzetessé alakulhat", de nem törvényszerű.

Az emberi szervezet nagyon furcsa...

2016. ápr. 5. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
A p3 után 3 havonta volt kontroll. Utána rendben volt. A dokim azt mondta, hogy nagyon rossz eredmény évek alatt alakul ki, de most rendesen bepánikoltam.
2016. ápr. 5. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!