Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt napján negatív teszt....

Nemvárt napján negatív teszt. Volt valaki így terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés
Beágyazódási vérzésem volt egy héttel ezelőtt, pár csepp rózsaszín folyás, soha életemben nem láttam ilyet ezelőtt, és semmilyen pecsételő vérzésem nem szokott lenni. A melleim iszonyúan elkezdtek fájni tegnap, eddig csak egy minimális mellfájdalmat éreztem menzesz előtt, most a ruha is zavar, ha a mellemhez ér. Ilyen tünetek mellett azt hittem pozitív lesz a teszt. Hozzám képest erős menstruációs görcseim is vannak, kb. 3 napja, de nem jön meg.
2016. szept. 22. 08:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de fel a fejjel és új reményekkel az új hónapra! ;) Átérzem az érzéseidet én is küzdök egy ideje a babáért. De nem szabad feladni!
2016. szept. 22. 19:15
 12/13 anonim válasza:
8-as vagyok, valószínűleg nálam később volt az ovu, a baba is mindig fiatalabb volt kb. 1 héttel a CRL alapján. (sajnos azóta már a terhesség megszakadt, de ez más történet).
2016. szept. 23. 10:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedvességeteket, én nem vagyok kiborulva egyáltalán. Inkább az zavar, hogy ilyen fura tüneteket csinálok, mint pl. beágyazódási vérzés. Bár lehet, hogy tényleg az volt, csak valamiért megszakadt a folyamat, nem tudom.
2016. szept. 23. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!