Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hibás Clearblue teszt?

Hibás Clearblue teszt?

Figyelt kérdés
Az ellenőrző ablakban nem jelent meg a kék csík. A teszt halvány negatív, de ez nem vehető biztosra, ha az ellenőrző ablakban nincs semmi, akkor a teszt érvénytelen, ez van a leírásban. Mindent az előírás szerint csináltam, 5 mp-re mártottam bele, fektetve hagytam. Hihetetlen, hogy egy ennyire drága teszt ilyen rossz minőségű legyen. Eleve az is felháborító, h ugyanannyit tud, mint bármelyik 200 forintos teszt, 25 milis, csak 10-szeres áron adják. Sőt, mint kiderült, annyit sem tud, mint egy olcsó teszt. Más is járt már így?

2016. szept. 20. 14:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

9 és most megint kötekedtél, mert éppen ilyen kedved van.

Ez egyébként egy olyan oldal, ahol válaszolni kell a kérdésre, senki nem kíváncsi arra, hogy szerinted mi a szánalmas, menjél sima chst-re, vagy fórumra fröcsögni.

Remélem még jó sok kimondottan drága és rossz minőségű dolgot fogsz vásárolni életedben, úgy tűnik neked ez jön be.

És talán ha ezredjére írom le akkor végre megérted, nem az a baj ha valami drága, de legalább tudjon többet, mint az olcsóbb társai.

2016. szept. 21. 09:17
 12/12 anonim válasza:
Egy patikus ismerősöm szerint is nagy a szórás a tesztek minősége között, főleg mióta bejöttek az olcsó kínai vackok. A német gyártmányú tesztekre (pl. Gólyahír) általában nincs sok panasz.
2016. szept. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!