Clearblue teszt ido belul pozitív?
Figyelt kérdés
Időn tul csak egy vékony vonal marad. Ettol ezt még vehetem pozitívnak? Nekem már mutatott álpozitívat de akkor egybol a vékony vonal jott ki.
dpo 12-n vagyok
Köszi a válaszokat!
2016. szept. 9. 06:37
3/13 anonim válasza:
Ha az első kép időn belül jött ki, akkor ez pozitív.
4/13 A kérdező kommentje:
Igen a bal oldali amin időn belüli
2016. szept. 9. 08:02
5/13 anonim válasza:
Hát én nem tudom, azért egy terhesdégi teszt értelmezéséhez tányleg nem kell doktori fokozat. Mind a két képen pozitív, az rá van írva, hogy időn túl nem is érvényes, tehát azzalnem is kellene foglalkozni. Mit kell ezen megkérdezni?
Ja és gratulálok!
6/13 anonim válasza:
Gratulálok! Nekem is vékonyabb lett ezen a fajta teszten a csík szátadás után! Ez egyértelmű pozi! Csinálj egy facellet is, ha az megnyugtat! :)
7/13 anonim válasza:
Nemtudom mert kerdes, h ez pozitiv vagy sem. Ez pozi!:)
8/13 A kérdező kommentje:
Kedves 5.! Azért írtam ki a kérdést mert nekem volt már a vékony csíkkal álpozitív de ezt írtam a kérdésben! Ha idegesít a kérdés nem kötelező válaszolni.
Köszönöm a gratulációt!
2016. szept. 9. 09:53
9/13 A kérdező kommentje:
A normálisan válaszolóknak nagyon köszönöm a vàlaszt!
2016. szept. 9. 09:55
10/13 anonim válasza:
Nem te idegesítesz, hanem az a néhány ezer nő, aki a full nega, vagy pozi tesztjét lefotózza és ide töltögeti fel. Nem tudod elolvasni a használati útmutatót vagy mi? Komolyan nem értem. Én ha csinálok egy tesztet, megnézem mit mutat a megadott időintervallumon belül és utána megy a kukába. Mindez rá is van írva. Lehet, hogy most éppen rajtad csapódott le, de igen hosszútávon idegesítő. A válaszom pedig normális volt. Aki gyereket akar nevelni az legyen már képes használni egy terhességi tesztet egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!