Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok a csíkokat?

Látjátok a csíkokat?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 19. 13:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó lehetett... Eléképzelni sem tudom, hogy lehet túlélni a 35. héten elveszíteni egy babát. Őszinte részvétem és kívánok hatalmas erőt neked a továbbiakhoz!
2016. szept. 19. 13:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es, nagyon kedves vagy köszönöm! Lassan 1 éve történt, már előre nézünk és persze erőt adott az élő és szerencsére egészséges kisfiúnk! :) Hiszem, hogy okkal történnek a dolgok, ami okokat mi csak később látjuk meg. Azt is hiszem, hogy eljön még az én időm, csak ez a múlt ciklusban lévő vagy kémiai terhesség vagy száradási csík olyan kellemetlen volt.
2016. szept. 19. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy teszten sem volt száradási csíkom... Soha. Vagy jól kivehető, de még halvány volt, vagy semmi. Én ezért nem is értem ezeket a száradási csíkokat.
2016. szept. 19. 14:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Én sem tapasztaltam sosem ilyesmit. Ezért inkább úgy vélem, hogy kémiai terhesség volt mégis csak.. hisz a fotómon többen látják a második csíkokat.
2016. szept. 19. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Az alsón látni
2016. szept. 19. 14:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen.de nekem fura h szurke...
2016. szept. 19. 15:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nekem is volt hasonló tesztem, de nekem 6 nap késéssel, 7. napon meg már hómező és meg is jött. Simán lehetett kémiai, vagy valami elindult de nem is tudott megmaradni.

Kitartás jönni fog a babóca, a múlt meg múlt akkor is, ha szomorú.

Mi még az első babánkat várjuk, hogy megfoganjon, múlt nyáron sajnos, nem maradt velünk a baba, korán elment... 6 hosszú éve még mindig nincs csodánk.

DE egyet sose feledj, feladni nem szabad, és hiába van már egy gyermeked, tudom milyen nehéz a várakozás, és a természet gonosz tréfája, mikor minden hónapban az orrunk alá dörgöli, hogy megint kudarcot vallottunk....

Hajrá, és csak előre célratörően :)

Tesztet meg inkább elmaradt mensi napján csinálj, akkor talán kevésbé visel meg, mint ha előtte pár nappal tesztelgetnél :) Bár pont én mondom aki egy hőgörbe alapján 5 tesztet is ellőt :D

Szép estét és ne add fel :)

2016. szept. 19. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Pár hónapja nekem is volt kb ugyanilyen xepilem, itt kivétel nélkül mindenki látta a csíkot, tehát nem csak odaképzeltem aztán puff, megjött... én is elkenődtem, de utána olvastam, hogy sokaknál produkál ilyen csíkot az xepil. Köv hónapban gagyi vaterással teszteltem, és már lassan túl vagyok az első trimeszteren :)

Szerintem legközelebb ne ezzel a fajtával tesztelj, én kerülöm messziről, mert akkor, amikor nekem volt ilyen, utána én is ugyanígy kattogtam rajta, valószínűleg feleslegesen...

Drukkolok, hogy hamar jöjjön egy kisbaba hozzátok!

2016. szept. 20. 08:04
 19/19 A kérdező kommentje:
3 x-epil tesztem van még itthon. Én ezt használom. Mindkét terhességemet ilyen típusú teszt mutatta ki. Ugyan mindkettőnél 3-4 napos késés után teszteltem.
2016. szept. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!