Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Látjátok a csíkokat?

Látjátok a csíkokat?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 19. 13:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az alsón nagyon halványan, de látom.
2016. szept. 19. 13:32
 2/19 anonim ***** válasza:
Nekem inkább szürkének tűnnek,de látom őket. Reggeli vizeletből készültek?
2016. szept. 19. 13:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Az alsón jobban látom, halványan ott van :)
2016. szept. 19. 13:39
 4/19 anonim ***** válasza:

Mindkettőn látom.

Az alsón erősebben, és azonos színnel.

Késik már?

2016. szept. 19. 13:39
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos ezek nem mostani tesztek, az előző ciklusomból vannak, csak azóta is ezen kattogok, hogy én láttam vagy nem láttam vagy mi történt velem...

Átlag 28 napos (26-29 között ingadozik) ciklusaim vannak. A képen látható elsó teszt 26. ciklusnapon este végzett teszt eredménye, valamivel időn túl, de megjelent rajta a kivehető 2. csík. Azt gondoltam joggal reménykedhetek. Aztán 28. ciklusnapon reggeli időpontban készült a felső teszt, amelyen lehet, hogy fotón nem, de élőben látható volt a második csík, ugyan már halványabban, mint az előzőn. 28. ciklusnapon délután megjött. :( Rövid ~3-4 napos mensi volt.

Kémiai terhességem lehetett? Száradási (szürke) csík volt? Nem tudok nem ezen agyalni azóta... :( Olyan kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2016. szept. 19. 13:43
 6/19 anonim ***** válasza:

Az alsón valóban jobban látszik. És van ott csík, még, ha szürke is. Ha jól látom ez vaterás teszt. Én is ezekkel állapítottam meg a terhességeimet és semmi probléma nem volt velük.

Az én véleményem az, hogy volt valami, lehet kémiai terhesség, mert ma én x-epillel csináltam tesztet és azon az égvilágon semmilyen második csík nem jelent meg, se szürke, semmilyen. (Mondjuk én imádkozom, hogy így is maradjon... és korán teszteltem, de még bármi lehet)

Tudom, hogy könnyű mondani, de hiába agyalsz már ezen a dolgon nem tudsz változtatni. Sajnos. Nézz az új ciklusok elébe és bízz a legjobbakban!

2016. szept. 19. 13:50
 7/19 anonim ***** válasza:

Az egyik lehetőség, hogy csak késésénél tesztelsz legközelebb.

A másik, hogy figyeled magad ugyanígy, mert ha gyakori az ilyen, akkor indokolttá válhat a kivizsgálás előre hozatala (korábban, mint egy év próbálkozás).

Majdnem minden nőnek van kémiai terhessége, csak épp nem tud róla.

Szóval még ha úgy is volt, emiatt ne aggódj, lehet babád, és nem is biztos, hogy különösebben bármi baj lenne Veled.

2016. szept. 19. 13:51
 8/19 A kérdező kommentje:

X-epil teszt volt mindkettő a fotón.

Igen, abban igazad van, hogy a múltat el kell engedni. Viszont szükségem van a múlt tisztázásához, hogy tényleg elengedjem és csak előre nézzek már! Nagyon várom az új életet a pocakomba. Tavaly 35.héten vesztettem a kislányomat, így talán fokozottabb is a vágyakozásom az új élet után.

2016. szept. 19. 13:52
 9/19 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es, köszönöm! Van egy egészséges kisfiam és tavaly is volt egy terhességem, ahol a köldökzsinór miatt vesztettük el a babát a 3.trimeszterben így bízom benne, hogy nincsenek megtapadási gondjaim. Remélem. :) És mostantól igyekszem inkább nemvárt után tesztelni. Remélem kibírom majd.
2016. szept. 19. 13:54
 10/19 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Gratula
2016. szept. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!