Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Láttatok már "mosolygó"...

Láttatok már "mosolygó" ovulációs tesztet? :-) Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 15. 13:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hibás a teszt. Csinálj újat.. Bár a Clearblue-nak van digitális ovu tesztje amin meg jelenik egy mosolygós fej ha ovud van.
2016. szept. 15. 15:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A tegnapi teszt is kétcsíkos lett, így már egyértelmű, hogy a "mosolygós" is pozi, csak elcsúszott a T csík. Remélem elkaptuk, tegnap késő délután voltunk együtt. :)
2016. szept. 16. 09:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Annyira mégsem "mosolygott" ez az ovulációs teszt. :( 12.dpo reggeliből teljes negatív teszt... Nem sok reményem van már ebben a hónapban sem.
2016. szept. 27. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:
12.dpo nal feladod? Nem vagy kitarto...mi lesz aturelemmel ha tényleg terhes leszel? Nekem 2 het keses utan lett pozitiv a tesztem ugy hofy kozben meg is jott. Azert teszteltem csak mert elkezdtem hanyni es furcsa volt a kozerzetem.
2016. szept. 28. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Na ez lemaradt. Gogy a megjottre azt gittem h megjott es amikor furan ereztem afam akkor gondoltam vissza h 2 nap barna filyas volt de betudram h megjott. De kozben mar baba volt. Es az nap amikor kellett colna vereznem eeggel nega colt a teszt. Du kezdtem el pecsetelni. Szval turelem.
2016. szept. 28. 14:40
 16/18 A kérdező kommentje:

13.dpo szintén hómező! Valóban lehetnék még türelmesebb, de azért úgy olvasom fórumokból, hogy akiknek 12-13.dpo-n még mindig nega a tesztje, azoknak többnyire meg is jön. Hamis reményeket meg nem szeretek táplálni, mert van 1-2% kivétel. :(

Két babát amúgy kihordtam már, mindkettőt türelmemmel, szóval azért talán menne a 3. is. :)

2016. szept. 28. 15:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem 14dpon lett halvány pozi 😊

A fórumoknak meg ne higgy!A nők többsége azt se tudja mikor van ovuláció 😊

2016. szept. 28. 19:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Ma este megjott. ;) Johet a szokasos szoveg: uj honap, uj remeny.
2016. szept. 28. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!