Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha április végen megjön a nem...

Ha április végen megjön a nem vart, akkor AVIVA tornászni fogok. Van-e valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszú évek során nem maradtam terhes, annak ellenére, hogy az orvosok semmi gondot nem találtak nálam. Nemrég olvastam az aviva módszerről, letöltöttem, kinyomtattam.

Jó volna tudni, hogy valakivel együtt fogok tornászni a nemes cél érdekében, ez erőt adna.Előre is köszönöm a válaszaitokat.

2010. ápr. 22. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Előre is köszönöm, hogy fontos infókat írsz, majd le a tornával kapcsolatosan. Nagyon varom!

En csak máj. elején fogok neki a tornának- ha megjön, de remélem, hogy NEM.

Addig is tanulmányozom a könyvből a különböző torna gyakorlatokat, hogy minél jobban menjen amire kell.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, Szívesen varok más hozzászolasokat is :)

2010. ápr. 26. 18:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Most en azert irok, mert nem tudom, hogy a tornatol e, de nekem most annyira kitolodott a ciklusom, hogy ilyen mar regen volt. Ez a 3ik hetem, hogy csinalom a tornat, hetente 2szer. Azt hittem, hogy hamarabb lesz peteeres es erosebb, ehelyett nem volt eddig semmi.Jart mar valaki igy?
2010. máj. 10. 15:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Voltál esetleg oktatónál? Csak azért kérdezem, hogy biztosan jól végzed-e a gyakorlatokat.
2010. máj. 10. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező? Mi a helyzet? Megjött végül, vagy nem? Nekem úgy néz ki, most rakja helyre az Aviva a ciklusomat, bár babát szeretnénk, de én már maximálisan bízom és hiszek benne.
2010. máj. 21. 21:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Két hétig tornásztam, vagyis a peteérésig. Utána nem mertem, félek , hogy van olyan gyakorlat, amit nem végzek helyesen és nem szeretném, hogy a torna miatt jöjjön meg.

Kb. június 1-re nem várom, remélem most sikerült.

2010. máj. 22. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!