Nemvárt előtt vagy a napján milyen volt a folyásotok, barnáztatok mikor sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Tudom sokan tettek fel hasonló kérdést ezért ne haragudjatok.De olyan sokat olvastam róla,és nem egyértelmű. Tudom azt is, hogy mindenkinél más,mégis többségében azt olvasom, hogy barnáztak. Igaz ez?
Ha igen hány napig tartott?
2016. szept. 14. 14:05
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kismami, pedig gratulálok :)
2016. szept. 14. 15:40
12/12 anonim válasza:
Nem várt előtt egy héttel inkább krémes folyásom volt.. Nem várt után inkább bő víztiszta folyásom volt kicsit olyan mikor az ember fel van izgulva. De akkor még negatív volt a teszt. 2-3 hétig tartott ez a bő nyúlós víztiszta folyás.. Utána lett pozitív a teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!