Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik babát szeretnének, vagy...

Akik babát szeretnének, vagy nem baj, ha becsúszik, azoknak kötelezettségszerűen peteéréskor kell szexelniük?

Figyelt kérdés
Nekem ez olyan beállított... Nekem az lenne a dolog szépsége, hogy akkor és ott vagyunk együtt, ahol megkívánjuk egymást, és akkor lehet összejön. De nem számolgatom görcsösen a peteérést. Akkor ez most gáz?

2016. szept. 13. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kötelességszerűen, van aki egyáltalán nem is figyeli, hogy mikor van peteérése. Csak akkor gáz, ha minden egyes alkalommal csalódsz amikor megjön, mert pont "rosszkor" voltatok együtt. Akinek nagyon fontos, hogy összejöjjön az gondolom nézegeti, hogy mikor esélyesebb, akinek meg csak belefér, hogy becsúszik az meg nem. Ennyi.
2016. szept. 13. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz, mi se matekoztunk, de nekünk gyorsan összejött a baba. Szerintem azoknál a pároknál fordulhat elő ilyen menetrendszerű tervezés, akik már hónapok óta hiába várják a kétcsíkosat. Ha velünk is ez lett volna, gyanítom, hogy én is akaratlanul rápörögtem volna a témára.
2016. szept. 13. 16:52
 3/7 anonim válasza:
67%
Ne izgulj peteérésen kívül is megvan az esély a terhességre, sajnos nem sok de az esély megvan! Ne legyetek együtt csak azért mert "idő" van és akkor tuti szerelemgyerek lesz :)
2016. szept. 13. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én sose tudom mikor van peteérésem,nem tudom ugyan honnan kéne tudnom,nem mérek semmit,nem pisilek semmire. Szexelünk ha jól esik. Első lányom első alkalommal sikerült, 34napos ciklusok mellett félidőben. Másodikat várom most,ő is lány elvileg. Ö a második hónapban sikerült,félidőben 28 napos ciklussal. És mindkettő ugyanabban a hónapban fogant,egy hét különbséggel van kiírva most a második.
2016. szept. 13. 19:39
 5/7 anonim válasza:
Nem nézzük az ovut, mindketten dolgozunk így nem bírunk mindig akkor szexelni amikor termékeny napjaim vannak. Pedig már jöhetne a babóca :)
2016. szept. 14. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Valakinek elég, hogy egy hónapban egyszer együtt vannak, és összejön, de valakinek sajnos nem így alakul.

Mi a ciklusom 6. napjától kezdve a következő mensiig együtt vagyunk 2 naponta. Ez elég tervezett, meg nem is akkor vagyunk együtt, amikor szeretnénk....., de tudjuk miért csináljuk. Korábban úgy voltunk együtt, ahogy jól esett, és nem sikerült, ez most a második hónapom, hogy tervezetten 2 naponta vagyunk együtt. 2-3 napon belül elvileg ovulációm lesz, nagyon készülünk.

Ez most gáz vagy nem gáz??? Őszinte leszek, engem nem is érdekel, sok minden miatt lehet pálcát törni az ember feje felett. Nyugodtan törjenek..... ha ez kell a babócához, akkor vállalom.

2016. nov. 13. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ha figyelemmel kísérik a peteérést, és akkora (is) időzítenek, pláne azoknál, akik hónapok óta próbálkoznak. Attól még lehet szenvedélyes és élvezetes, nem pedig erőltetett. Én inkább azt nem értem, hogy például jó néhány ciklus.hu-s hőgörbén láttam, hogy egy hónapban kb. 2x szexeltek, és csak az ovuláció környékén. Na nekem ez a kényszerű, kb. olyan, mintha csak arra kellene az "apajelölt", hogy utódokat nemzzen, a ciklus többi napján meg el van felejtve. De ez is az ő magánügyük, nem török pálcát senki felett, csak nehéz megértenem.
2017. szept. 16. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!