Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap halvany pozi teszt, ma...

Tegnap halvany pozi teszt, ma vérzés?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy halvány pozi tesztem.tegnapra nem vartam. Ma reggel elkezdtem vérezni. A melleim ugyan ugy fájnak es a mellbimbom ill az udvara más mint eddig. A vezres gyenge ahhoz kepest amilyen nekem szokott lenni.illetve nincs görcs. Az erdekelne ki volt meg úgy hogy az első mensije megjött meg. Ill hogy lehetek a terhes?
2016. szept. 13. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:

szia !

Hát sok jóval nem akarlak biztatni... de sajnos úgy néz ki hogy nem tudott megtapadni rendesen :(((

Várj néhány napot és szerintem csinálj még egy tesztet, ha az látványosan erősebb , akkor reménykedhetsz, hogy megmaradt a baba!

(Sajnos nekem is volt ilyen 3 szor is, aztán kiderült, hogy nálam van bibi, PCO, ezért nem tudott megmaradni egyik terhesség sem)

Azért drukkolok Neked !

Majd írj !

2016. szept. 13. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Semmiképp se vedd biztatásnak,inkább kis remény Sugár :) nekem 3 terhességem volt,ebből 2nél pár nap késéssel ugyan de megjött.Az utólsonál napokig tartott ,nagyon kevés volt és inkább barna.Ha viszont elénk piros vér jön akkor valóban nem sok remény van,várj 2napot legalább,ha nem erős és nem piros a vérzés akkor van esély babára :) drukkolok neked,minden jót kívánok!!!!
2016. szept. 13. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez atlagban kemiai terhesseg. Nagy ritkan meg igyis baba. Orvos tobbet tud mondani ha elmult a verzes.

Ezert nem is tesztelek SOHA mar keses elott.:(

Elofordult nalam is aztan E vitamin es torna segitett

2016. szept. 13. 16:30
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

ha a melleimet nem találnám ennyire furcsának nem is merült volna fel bennem a kérdés hogy baba lehet e!

majd meglátjuk :) remélem a következő hónapban már valódi pozi tesztem lesz

2016. szept. 14. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Drukkolok!!:)
2016. szept. 14. 13:02
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. szept. 14. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi lett ebből?
2016. szept. 26. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:
megjött a vérzésem, de most vasárnap már igazi pozit teszteltem
2016. okt. 12. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor most meg is volt meg terhes is vagy? Nem semmi, elvileg ritka kombó. Szorítok, hogy minden rendben legyen! +++
2016. okt. 12. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!