Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy is kell számolni a...

Hogy is kell számolni a ciklus napokat? Kicsit nahyon bekavarodtam?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon sok ilyen kérdés van, de egyszerűen nem jutok a megoldás végére. A vérzés első napja az az 1? Mert nekem valahogy így nem jön ki a dolog, pedig nagyon fontos és sürgős lenne. Me hatagudjatok lehet hosszú leszz de inkább leírom pontosan. Szóval másfél éve nem jön a baba mpst váltottam orvost kiderült lényegében úgy tűnik nagyon ritkán van peteérésem. Alapból 32nappsak a ciklisaim. Aug 20 jött üeg legutóbb igaz narnáztam előtte 2napot de úgy tudom az nem számít. Tehát 21re várom a naptár szerint ami ha nem tolódik a ciklusom mindig pontos. Nekem 24-25 ciklusnapon kellene progeszteron nézős várvételre mennem. Arról akkor most lemaradtam vahy szerdán lenne jó? Ami mág összezavart hogy igye én a peteérést mondig 14nappal üensi elé gondoltam ami ez aéapján e hónap 7volt, mégis úgy látta a doki hogy tegnap tegnap előtt lehetett de az úgy meg nem jön ki, (előtte hónapokig nem volt peteérésem) vagy van ilyen? Ezért lehetett a fim is már az első uhn egy héztel kisebb mint kellett volna?
2016. szept. 13. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is meddőségi központba járok, ott így mondták :

Az első nap az a nap amikor piros vér jön. A barnazast nem kell számítani. Ha a piros vér délután 4 óra után jelentkezik, akkor a következő napot kell első napnak venni.

2016. szept. 13. 06:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Progeszteronhiány esetén rövidebb az átlag 14-nél a luteális fázis, pont ebből szoktak gyanakodni. Mivel pont azt néznék nálad...
2016. szept. 13. 08:00
 3/3 Vilcsianyuja ***** válasza:

Nagykönyv szerint van csak 2 héttel nemvárt előtt az ovu. A való életben meg bármikor lehet. Ahogy utolsó írja, lehet, hogy sárgatest-elégtelenséged van, ezért rövidebb az idő az ovu és a mensi közt. Vagy ha nincs is ilyen probléma, akkor egyszerűen ilyen a ciklusod.

Mindenképp menj el holnap vérvételre, a doki az eredmények kiértékelésénél figyelembe fogja venni az UH-n látottakat. Ha később kellene menned, akkor mondta volna. Az is lehet, hogy most egy hetet késik a mensid, ki tudja. Az is fontos infó lehet, mert akkor tényleg később kellett volna menned. Ha netán a dokid ezeket nem tartja fejben, mindenképp emlékeztesd ezekre a részletekre, mikor kiértékeli az eredményt.

2016. szept. 13. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!