Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi szerint adja meg a feltétel...

Mi szerint adja meg a feltételezett PÉ napját a ciklus.hu?

Figyelt kérdés

Ma reggel így határozta meg a peteérés napját, amin meglepődtem...

Szerintetek mikor volt?

[link]

2016. szept. 7. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy a gépezet hogyan működik.

Én tanfolyamon tanultam a módszert, és ismerem a szabályokat. És azt hiszem, már tegnap is láttam a görbéd. :)

NA minden esetre ma a második megemelkedett napodon vagy, ami viszont nincs két tized fokkal 36,4 fölött (mert a vízszintes vonalat is rossz helyre húzta a gép), úgyhogy a következő két nap elteltével lehet majd csak biztosat mondani.

Ha holnap és holnap után is minimum 36,6-ot vagy annál magasabbat mérsz, akkor mondható bizonyossággal, hogy megtörtént az ovuláció.

Viszont ha nem volt aktus tegnap, akkor valószínűleg felejtős lesz a hónap.

Amúgy milyen hőmérőt használsz? Mert a digitálisak nem jók, csak az analóggal lehet fél tized fokokat is mérni, és bizony az is számít.

2016. szept. 7. 13:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Eleinte átlagot szamolnak, aztan amikor tudod mikor van, beirod es ugy dobja koli elore a varhato idopontot. De meg igysem biztos csak kozelebbi datumot tud megadni.:)
2016. szept. 7. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nem baba miatt mérem a hőt, más miatt kell az ovut ellenőriznem. Klasszikus hőmérő, még higanyos, azt mondták, az a legpontosabb. Minden nap ugyanakkor,(pontban reggel 6) szájban, az az első mozdulatom aznap, szóval tényleg igyekszem minden előírást betartani, csak meglepődtem, hová húzta be a peteérést...
2016. szept. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!