Hogyha 16-17. -én teherbe esek akkor mikor mutatkoznak a terhesség első jelei?
Nagy valószínűséggel az első tünet az lesz, hogy nem jön meg a vérzésed. Azok a tipikus terhességi tünetek inkább a terhesség 7. hete után jelentkeznek. Bár mellfeszülés már jelentkezhet korábban is.
A pocak pedig teljesen egyéni. Van, akinél már 12 hetesen látszik, van, akinek meg még 20 hetesen sem igazán.
Akkor október 2.hetén még semmi jel nem lesz például hányiger hányás vgy ilyesmi?
aakkor okt 14.-én hány hetes terhes lennék?
A terhesseget az utolso ciklustol szamoljak. Peldaul ha aug 4 iken jött meg a ciklusod es teherbe esel aug közepe táján, akkor a terhességet aug 4 ikétöl szamitják. Habar akkor meg nem voltál terhes par hetig.
A terhessegi tunetek kb az 5-6 ik hettöl mar jelentkeznek , meg azelött h az elsö kimaradt menszesz megtörténne ,mint mellfeszülés, esetleg szagokra erzekenyseg, hanyinger.
En vart menszesZ idöpontja elött 3 nappal csinaltam meg a tesztet es erös pozitivitast mutatott
hónap végefelé várható a menzesz vagyis ha teherbeesek 16.-17-én akkor utána nem jön meg ebben a hónapban?
mi?? ez elég furi hogy már onnantól számolják..mikor még nem is.. érdekes ezt nem értettem.
Mi a fura benne??
Te meg már azt számolgatod,hogy okt. akárhanyadikán hány hetes terhes leszel,pedig még nem is vagy az!
"Szerintem legkorábban 3. hó után tud látszan"
Első terhességemnél a 10. héten szúrták ki, másodiknál a 8. héten buktam le. Igaz, hogy a magzat csak jöval később kerül a bugyivonal fölé, de vékony (alacsony) alkatnál a puffadásnak is teljesen terheshas formája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!