Ez a spiraltol lehet? Vagy becsuszott egy bebi?
Az a helyzet,hogy 3 csemetem van,tobbet nem szeretnenk es emiatt rakattam fel spiralt (mirenat)
Az lehet,hogy a spiral miatt verzek de kozben terhes vagyok?
A napokban ketszer keltem arra hajnalban,hogy hanynom kell (semmi bajom amugy,es sosem hanytam)
Alomkoros vagyok ujra,es a melleim is fajnak.
A kovi mensiig meg van 5-7 nap.
Nemhiszem,hogy terhesseg lenne,de ha verezhettem mult hoban a spiraltol ugy,hogy kozben terhes vagyok akkor mar realisak lennenek a tunetek.
Nyugtassatok meg.vagy csinaljak tesztet?
Meg friss a spiral,par honapos.orvoshoz hetfon megyek ellenorzesre.addig ellojek egy tesztet?vagy varjak turelmesen?
Eddig mensi elott sosem voltak tuneteim,csak ugy jott.esetleg a spiral miatt lehetnek a mensi tunetei ezek?
Nekem is valami hasonloval kezdodott es most 11 hetes. Jah es megszakitassal.
Drukkolok!
Irja majd mindenkepp!
Nem tudom mióta van fent, de a hormonos spirálok azonnali védelmet nyújtanak? Nekem az rémlik, hogy nem de nem biztos. Mert ha nem , csak nem mondták és bumm bele ment a dolog akkor lehet, hogy "baj" van. Egyébként a Mirena tényleg baromi biztonságos, hiszen duplán működik és annyira lecsökkenti a nykh-t, hogy sok nő már nem is menstruál. Szóval a kvázi nem létező nykh-ba semmi nem ágyazódik már be, sőt általában a megtermékenyülést is gátolja már a benne levő hormon miatt. De ehhez kell pár hónap.
A legtöbben a sima!!! spirál mellett estek teherbe, hiszen a hormonos nincs is, csak pár éve. Azzal tényleg lehetséges, mivel csak a beágyazódást gátolja meg és mechanikusan véd. Sajnos a steril gyulladás nem terjed ki mindenhová annak használatával és ahova nem, oda megtörténhet a beágyazódás.
3 mensim volt eddig a spirallal.
Most lesz aktualis a 4.
De csinaltam reggel masik tesztet,teljesen negativ lett.
Hetfon majd megkerdem az orvosom,hogy ezek a furi dolgok lehetnek e a spiral miatt.
Mindenkinek koszonom.ez nem baba szerencsere.
Utolso.
En megkerdeztem a dokimat mikor felrakta.azt mondta masnap mar nyugodtan mehet minden mas vedekezes nelkul a dolog.
Ha majd cserelni kell,akkor mikor leveszi,fel is rakja a masikat es szinten nem kell max egy napot varni,hogy odalent megnyugodjon minden.
Hat meg nem jott meg.de mar keszulodik.
Orvos is megnyugtatott.annyit mondott ha nem jon meg,ket het mulva menjek vissza,azert nezunk egy uh t.de ketsegbe ne essek,mert ugye a spiraltol is lehet,hogy nem jon.
Amit ugye nem bannak azert ha mostantol elfelejthetnem a havit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!