Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a spiraltol lehet? Vagy...

Ez a spiraltol lehet? Vagy becsuszott egy bebi?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy 3 csemetem van,tobbet nem szeretnenk es emiatt rakattam fel spiralt (mirenat)

Az lehet,hogy a spiral miatt verzek de kozben terhes vagyok?

A napokban ketszer keltem arra hajnalban,hogy hanynom kell (semmi bajom amugy,es sosem hanytam)

Alomkoros vagyok ujra,es a melleim is fajnak.

A kovi mensiig meg van 5-7 nap.

Nemhiszem,hogy terhesseg lenne,de ha verezhettem mult hoban a spiraltol ugy,hogy kozben terhes vagyok akkor mar realisak lennenek a tunetek.

Nyugtassatok meg.vagy csinaljak tesztet?

Meg friss a spiral,par honapos.orvoshoz hetfon megyek ellenorzesre.addig ellojek egy tesztet?vagy varjak turelmesen?

Eddig mensi elott sosem voltak tuneteim,csak ugy jott.esetleg a spiral miatt lehetnek a mensi tunetei ezek?

2016. szept. 8. 14:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nekem is valami hasonloval kezdodott es most 11 hetes. Jah es megszakitassal.

Drukkolok!

Irja majd mindenkepp!

2016. szept. 8. 22:23
 22/28 anonim ***** válasza:
Én negatívnak látom a teszted, de ez nem jelent semmit. Drukkolok, hogy ne legyen baba.
2016. szept. 9. 10:25
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom mióta van fent, de a hormonos spirálok azonnali védelmet nyújtanak? Nekem az rémlik, hogy nem de nem biztos. Mert ha nem , csak nem mondták és bumm bele ment a dolog akkor lehet, hogy "baj" van. Egyébként a Mirena tényleg baromi biztonságos, hiszen duplán működik és annyira lecsökkenti a nykh-t, hogy sok nő már nem is menstruál. Szóval a kvázi nem létező nykh-ba semmi nem ágyazódik már be, sőt általában a megtermékenyülést is gátolja már a benne levő hormon miatt. De ehhez kell pár hónap.

A legtöbben a sima!!! spirál mellett estek teherbe, hiszen a hormonos nincs is, csak pár éve. Azzal tényleg lehetséges, mivel csak a beágyazódást gátolja meg és mechanikusan véd. Sajnos a steril gyulladás nem terjed ki mindenhová annak használatával és ahova nem, oda megtörténhet a beágyazódás.

2016. szept. 9. 22:17
 24/28 A kérdező kommentje:

3 mensim volt eddig a spirallal.

Most lesz aktualis a 4.

De csinaltam reggel masik tesztet,teljesen negativ lett.

Hetfon majd megkerdem az orvosom,hogy ezek a furi dolgok lehetnek e a spiral miatt.

Mindenkinek koszonom.ez nem baba szerencsere.

2016. szept. 10. 14:31
 25/28 A kérdező kommentje:

Utolso.

En megkerdeztem a dokimat mikor felrakta.azt mondta masnap mar nyugodtan mehet minden mas vedekezes nelkul a dolog.

Ha majd cserelni kell,akkor mikor leveszi,fel is rakja a masikat es szinten nem kell max egy napot varni,hogy odalent megnyugodjon minden.

2016. szept. 10. 14:34
 26/28 anonim ***** válasza:
mi lett veled kedves kérdezö? engem érdekelne nagyon.
2016. szept. 14. 07:05
 27/28 anonim ***** válasza:
Engem is erdekelne
2016. szept. 14. 07:16
 28/28 A kérdező kommentje:

Hat meg nem jott meg.de mar keszulodik.

Orvos is megnyugtatott.annyit mondott ha nem jon meg,ket het mulva menjek vissza,azert nezunk egy uh t.de ketsegbe ne essek,mert ugye a spiraltol is lehet,hogy nem jon.

Amit ugye nem bannak azert ha mostantol elfelejthetnem a havit :)

2016. szept. 15. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!