Ez a spiraltol lehet? Vagy becsuszott egy bebi?
Az a helyzet,hogy 3 csemetem van,tobbet nem szeretnenk es emiatt rakattam fel spiralt (mirenat)
Az lehet,hogy a spiral miatt verzek de kozben terhes vagyok?
A napokban ketszer keltem arra hajnalban,hogy hanynom kell (semmi bajom amugy,es sosem hanytam)
Alomkoros vagyok ujra,es a melleim is fajnak.
A kovi mensiig meg van 5-7 nap.
Nemhiszem,hogy terhesseg lenne,de ha verezhettem mult hoban a spiraltol ugy,hogy kozben terhes vagyok akkor mar realisak lennenek a tunetek.
Nyugtassatok meg.vagy csinaljak tesztet?
Meg friss a spiral,par honapos.orvoshoz hetfon megyek ellenorzesre.addig ellojek egy tesztet?vagy varjak turelmesen?
Eddig mensi elott sosem voltak tuneteim,csak ugy jott.esetleg a spiral miatt lehetnek a mensi tunetei ezek?
Meg is volt a papirom az elkotesrol,mivel 3 csaszar volt.
De a mutoben meggondoltam magam,mert az elkotes a verzes problemamon nem segitett volna.(nagyon eros verzesem volt)
Hat csinaltam egy tesztet....
A masodiknal es a harmadiknal eppen ugyan ilyen lett az elso tesztem...ez a senki nem latta csak En,halvany de rozsaszin.
:(
Nekem nem szabad terhesnek lennem.a 3.csaszarnal mar nagyon vekony volt a hegem,eppen kihuztuk,es meg fel ev sem telt el azota.
Remelem csak a teszt szorakozik velem.
Ket nap mulva csinalok masikat reggeli elsobol.
De ha terhes is vagyok a tunetek tuti nem attol vannak.attol meg nem lehetnek.akkor mar eros pozinak kellene lennie.
Hat most rendesen beparaztam.
Miert En esek teherbe....miert nem egy gyerektelen evek ota babara varo no??
Nekem most drukkoljatok azert,hogy ne baba legyen,legyszi :(
Pedig a 3 fiu utan lehetne egy csajszi,de nem ajanlotta az orvosom,korhazban fekvos lenne,es valoszinuleg elobb is kellene szuletnie....
Hulye tesztek....
Mirena hormonos spiral nagyon biztonsagos es modern es jol kezeli a verzes problemakat
Nem hiszem hog yterhes lennel hiszen 98% ved a terhesseg ellen sokkal biztonsagosabb mint a tabletta
Amiota mirena van ossz egy terhesseget lattam mirenaval de ott a kismama sajnos mar terhes volt mikor felraktak (nagyon korai terhesseg nem tudodtt rola)
A spialt nem talaltak a baba egeszsegesen szuletett a spiral a lepenyben volt.
Ne izguld tul a dologot egy het mulva uj teszt
En sem hallottam meg mirena mellett terhessegrol...
De En nagyon fogekony vagyok.es Apacskaval is 120%ban rendben van minden,plussz nagyon ossze is illunk ebben a tekintetben.
A masodik es a harmadik gyerkoc is egy egy hirtelen felindulasbol elkovetett aktusbol lett,nem kozep idoben es megszakitassal.es ez tuti mert akkoriban kulfoldon dolgozott es kethetente jott csak haza hetvegere.
Viszont a harmadik terhessgem vegen visszajott,es most elegge "kihasznaltuk" a spiralt...napi akar tobb egyutlettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!