Nem tudom, hogy akarok-e gyereket, vagy nem, vagyis hogy csak félek, vagy valóban nem akarok. Más is volt ezzel így? Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nagy döntéseknél amúgy is úgy voltam mindig, hogy csak úgy beleugrottam a dolgokba. Most fogunk végre összeköltözni, lagzi már megvolt. És ugye többször leszünk együtt, és izgulok, hogy nagyon hamar összejön a baba. Aminek persze nagyon örülnénk, csak félek, hogy valóban itt-e az ideje. 30 éves koromig sem akarnék várni... 27 vagyok. És nem értem, hogy ebben a korban még miért nem érzem, hogy mostazonnalkell. Ez baj? :)2016. szept. 7. 18:25
11/16 anonim válasza:
Nehéz ügy, pont így voltam sokáig, én is 27 vagyok friss házas, vagyis most lesz az 1. Házassági évfordulónk. Még előző hónapban is vigyáztunk, nem védekeztünk, de nem is igazán próbálkoztunk. Most meg kb 1 hete jött egy agymenésem, hogy márpedig én még idén babás szeretnék lenni, úgyhogy ráfeküdtünk a témára. 6 évig szedtem fog.gatlot, utolsó fél évben már meg sem jött. Miután abbahagytam, rá 3 hónapra jött meg először, azóta teljesen rá vagyok pörögve, persze ez sem jó, csak hátha neked is jön egy ilyen kattanás.
12/16 anonim válasza:
Ja, és a humor a legfontosabb. Ma pl megkaptam a férjemtől, hogy kihasználva érzi magat, meg csak az a testrésze kell nekem. Fél órát fetrengtünk a röhögéstől. Ja, meg akkor már tetézte, hogy csak egy darab húsnak érzi magát. Mondtam neki, hogy kap majd pár pihi napot, amikor többet ülhet az X-box előtt.
13/16 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok!
Csak második gyerekkel:)
Nem tudom, hogy akarom e vagy csak félek?! Vagy nem is akarom....Mi már lassan 7éve élünk együtt. 25 éves vagyok a kedvesem 30.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!! Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Mert a gyk-társadalom legtöbbször legyűri annyival, hogy "nem értem, mi a baj, ha akarsz babát, élvezzen beléd, és kész....", mintha az olyan egyszerű lenne..
Jó volt olvasni, h nem mindenki biztos magában. Remélem, nekem is jön a kattanás, ami már picit mintha jött is volna :) Ezért is engedek már meg "veszélyesebb"dolgokat, de még élesben nem megy.
2016. szept. 7. 23:29
15/16 anonim válasza:
#11-12 vagyok! Csak tudnám miért lettem lepontozva....
16/16 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak!
2016. szept. 8. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!