Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A ciklusom 30-32 napos szokott lenni, most vagyok a 38. napon, még nem jött meg. A méhszájamat könnyen el tudom érni, nagyon puha, de nyitott. Néha nyilall a hasam, ha hirtelen megmozdulok, a melleim pedig majd' szétrobbannak. A folyásom sárgás fehéres, nem bőséges, de picivel több, mint menzesz előtt szokott lenni.#teherbeesés #puha méhszáj
2016. szept. 7. 09:26
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy annyit nyúlkáltál már magadban, hogy elkaptál valami jó kis fertőzést. Sose értettem minek kell kísérteni a sorsot a felnyúlkálással.
3/8 anonim válasza:
Miért jut hamarabb eszedbe méhszájvizsgálatot(mégis miért????) tartani magadnak,minthogy rápisilj egy tesztre???
4/8 anonim válasza:
Erre van a terhessegi teszt. Ezt meg nem mondtak ?
6/8 anonim válasza:
Terhesség esetén zárt a méhszáj.
7/8 anonim válasza:
Ha könnyen eléred, ráadásul nyitottnak is véled, akkor valószínű meg fog jönni, mert akkor nyitottabb a méhszáj. Terhesség esetén elvileg fenn van, és zárt. De ez csak akkor mérvadó, ha máskor is nézted már, és van összehasonítási alapod.
A sárgás folyás meg nem igazán egészséges, úgy értem lehet némi fertőzésed.
Amúgy meg miért nem tesztelsz? Az egyértelmű, a többi meg csak találgatásra ad alapot.
8/8 anonim válasza:
A sárgás fehéres folyás szerintem inkább fertőzés miatt van és lehet hogy ezért késik de egy tesztet csinálj. Nekem is a 38. Napon lett pozitív hasonló hosszúságú ciklussal mint neked. Bár nekem inkább bő áttetsző folyásom volt és nem sárga meg nem fehér.. De azért drukkolok. Nőgyógyászhoz mindenféleképpen menj el mert ha nem pozitív akkor lehet fertőzés is. :( azt pedig kezelni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!