Lehetek terhes?
Sziasztok!
Az ovuláció előtti napon voltam együtt a párommal. Egy héttel ez után barnás folyásom volt. Ekkor kezdtem reménykedni, hogy sikerült és ez a beágyazódás lehet. Ez egy nap alatt elmúlt. Most kellene megjönnie. Érzek is valamit. Csak az a furcsa, hogy nem folyamatos a görcs, mint szokott menzesz előtt hanem időnként van csak. Illetve barnáztam két napig. Emellett hányingerem is volt ugyan ebben a két napban és túl sűrűn voltam éhes. Mostanra ezek erőssége csökkent.
Tesztelni nem akarok még, mert már sokszor volt az, hogy beleéltem magam és aztán negatív lett a teszt.
Most is csak beképzelem vagy ez lehet terhesség?
A válaszaitokat előre is köszönöm. :)
Nos,ha tesztelni nem akarsz,mégis mit vársz tőlünk??
Vagy az vagy vagy nem!
Közelebbit csak egy teszt mondhat!
Ha valósak a tünetek, akkor érdemes tesztelni. Mert ha van terhes tünet van hcg is a vizeletben. Ha a teszt negatív valószìnűleg csak beképzelt tünetek. De én mindenképp azt javaslom, hogy az együttlét után minimum 14 nappal tesztelj, akkor veheted biztosnak, addig meg egyszerűen verd ki a fejedből, hogy lehet hogy terhes vagy, mert kínszenvedés ha aztán mégsem...
Beágyazódási vérzés nagyon kevés személynek van. Nekem is 4 terhességnél csak a legutolsónál volt, akkor is csak egy rózsaszín folt az alsóneműn, nem tartott egy napig. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!