Lehet igazság a babával kapcsolatban amit a jósnő jósolt?
Valami gyűrűs módszerrel egyszer nekem azt jósolták h lesz egy fiam és egyke lesz.
Aztán született egy fiam...később egy lányom...és most várom a 3.csodámat 😉
Nekem is volt szerencsém egy látóhoz, aki megmondta6 éve, hogy 4 éve ezelőtt meg lesz a lányom, aztán a fiam.
Ehhez képest meddőségibe kellett járnunk és 3 lombik után egy fiút várunk most :) más véleményt nem is írok erről a témáról :D
Anyanak egy josno 3x fiut josolt! A negyediknel el se ment. 4lanya szuletett 😂 szerintem ne higyj neki! Minel tobbet ragodsz ezen,annal idegesebb leszel es az viszont mar tenyleg nem tesz jot a babadnak! Es akkor nem a josno miatt,hanem miattad! Egeszseges gyermeked fog szuletni,ebben kell hinni es ezt mondogasd magadnak!
Amikor a lanyomnal neztek a tarkoredot az volt rairva,hogy < 0,3mm
En annyira a szamokra koncentraltam,hogy azt nem is neztem,hogy KEVESEBB mint 0,3mm. Tehat jo. Amikor hivtam a vedonot,neki is 3mm-t mondtam,mert annyira a szamra koncentraltam,o pedig mar genetikara akart kuldeni,amire az en valaszom az volt,hogy NEM MEGYEK EL!!!! Ha ne adj isten down szindromas babam szuletne,akkor is ugyan ugy megszulnem,ugyan ugy haza vinnem a korhazbol es ugyan olyan szeretettel nevelnem,mint a masik lanyomat!! Vegul persze kiderult,hogy minden rendben,de en akkor is ugy voltam vele,hogy barmi lesz,o az en kisbabam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!