Ha terhes vagyok akkor "milyen" és "hogy helyezkedik" el a méhszájam?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 08:03
1/12 anonim válasza:
Szia!Nekem magasan volt,zárt volt és kemény tapintású!
2/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem,egy héttel ovu után már szinte nem volt elérhető,majd kitört az ujjam mire megtaláltam olyan magasan volt:-)
3/12 anonim válasza:
Sziasztok!Ez engem is nagyon érdekelne,mert én is figyelgetem.Én a mutatóujjammal nézem mosakodás közben.Hát nem tudom,de eléggé felfelé és hátra felé kell nézni,mert nekem szerintem ott van.Kicsit szerintem nehéz megállapítani.Jó lenne ha többen írnának ezzel kapcsolatban akik értenek hozzá!!
4/12 A kérdező kommentje:
Én most néztem először. Lehet, hogy babás vagyok de még nem tudom biztosra mert korai lenne tesztelni. Nekem tegnap nagyon magsan volt és kemény. Akkor ez lehet jó jel? :)
2010. ápr. 22. 08:48
5/12 anonim válasza:
Sziasztok! Ez engem is nagyon érdekelne, s éppen most gondolkodtam, hogy hogy is fogalmazzam meg egyértelműen a kérdésemet.
Nekem zárt, kemény, de elég jól elérhető, nem tudom, hogy mikor kellene, hogy fennt legyen, ha sikerült a baba. Most vagyok a7.dpo-nál.
6/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!Te hányadik dpo.-nál vagy?Mérsz hőmérsékletet vagy esetleg ovutesztelsz?
7/12 A kérdező kommentje:
Nem mérek sem hőmérsékletet és nem csinálok ovu. tesztet sem. Csak a véletlenre hagyatkozom. :) Kérlek segíts abban hogy mit jelent a dpo.? Hogy számolják és mit mér?
2010. ápr. 22. 09:27
8/12 anonim válasza:
Ovuláció után eltel nap a dpo.Ezt akkor tudod pontosan megmondani ha használsz ovutesztet és hőmérőzöl.Én is ebben a hónapba kezdtem és nekem nagyon sokat segített.Én most vagyok az ovuláció utáni 6.dpo-n.Ha érdekelnek ezek a dolgok ajánlom a babatervezok.otthona.net-et.Hasznos dolgokat lehet itt olvasni.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Mindenképp megnézem. :)
2010. ápr. 22. 09:53
10/12 anonim válasza:
Nálam viszont az a helyzet, hogy méhsüllyedésem van..tehát nekem elég ha szétnyitom a lábam , oda tartok egy tükröt és szinte a hüvely bejárattól két centire már látni a külső méhszájat, nem kell oda sem nyúlnom..így fogalmam sincs, hogyan fogom megállapítani ezzel a módszerrel..szerintem sehogy:( jó nektek, hogy nem éritek el..előző terhességemnél nem figyeltem én semmit , most viszont mindent szeretnék figyelni, vizsgálni de nem könnyű az esetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!