Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mik a peteeres egyertelmu...

Mik a peteeres egyertelmu tunetei? Hogyan szamoljuk ki mikor van?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 07:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Peteérés környékén lehet enyhébb folyás. Ha szabályos ciklust nézünk (28 nap) akkor az utolsó mensi+14 nap, ez a nagyjából peteérés ideje. Utána tüszőrepedés. De viszonylag kevés nőnek szabályos, így 2-3 nap plusz-mínuszt rá lehet számolni. Tehát ebben az intervallumban (kb. 6-7 napig ) érdemes 2 naponta együttlenni. De a legbiztosabb az ovulációs teszt, az kimutatja a napot is pontosan.
2010. ápr. 22. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon könnyen fel lehet ismerni amikor tojás fehérjés folyásod van amit szerintem nem lehet össze keverni semmivel(nem gúnyolodásból írom!!!) akkor van pete érés!akkor kell bele csapni a lecsóba!:-) sok szerencsét
2010. ápr. 22. 08:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

nekem soha nincs tojásfehérjés nyákom, és többször voltam terhes, tehát van ovulációm

2010. ápr. 22. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
08:34 es vagyok!nekem is csak a doki mondta vagy az akkor van ha gyógyszerrel csinálják?mondjuk nekem eddig csak úgy volt!ha csináltak!akkor bocsi
2010. ápr. 22. 09:05
 5/10 anonim ***** válasza:
hát irigylem akinek van és rudja mikor van PÉ, én nem tudom, mert nincs nyákom tojásfehérjés
2010. ápr. 22. 09:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Van meg mas egyeb tunet a folyason kivul?Mondjuk mellfajadalom v.ilyesmi?
2010. ápr. 22. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem kis görcseim szoktak lenni ott fent a petefészeknél és egyszer jobb oldalt aztán bal oldalt ..nekem sincs folyásom!!de nem is mindenki érzi !!!az a legegyszerűbb amit az első válaszoló írt!!
2010. ápr. 22. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem van, viszont nem érzem magát a pé-t. semmi szurkálás. mindenki máshogy működik, mindenkinél mások a jelek, csak ki kell tapasztalni. (lehet hőmérőzni, szurkálást figyelni, méhnyak helyzetét nézni, nyákot, esetleg ovu tesztelni) de biztos módszer sajnos nincs, még az ovu teszt is van, hogy téved
2010. ápr. 22. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 29 napos állandó ciklusnál, a 12. napomon volt peteérésem, a 13. napomon pedig ovulációm!Ovuteszt használata után vagyok benne ennyire biztos. És sikerült vele egyből teherbeesnem! 29-14=15 és én is e körül szeretkeztem többet a párommal, meg ugye ezelőtt, erősítettük a katonákat, és e miatt nem estem teherbe, ugyanis lemaradtunk ekkor már az ovuról.
2010. ápr. 22. 14:23
 10/10 Heni1973 válasza:
Nálam a peteérés egyik tünete a megnövekedett libidó és az alhasi fájdalom :O
2014. febr. 16. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!