Mik a peteeres egyertelmu tunetei? Hogyan szamoljuk ki mikor van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 07:45
1/10 anonim válasza:
Peteérés környékén lehet enyhébb folyás. Ha szabályos ciklust nézünk (28 nap) akkor az utolsó mensi+14 nap, ez a nagyjából peteérés ideje. Utána tüszőrepedés. De viszonylag kevés nőnek szabályos, így 2-3 nap plusz-mínuszt rá lehet számolni. Tehát ebben az intervallumban (kb. 6-7 napig ) érdemes 2 naponta együttlenni. De a legbiztosabb az ovulációs teszt, az kimutatja a napot is pontosan.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon könnyen fel lehet ismerni amikor tojás fehérjés folyásod van amit szerintem nem lehet össze keverni semmivel(nem gúnyolodásból írom!!!) akkor van pete érés!akkor kell bele csapni a lecsóba!:-) sok szerencsét
3/10 anonim válasza:
Kedves utolsó!
nekem soha nincs tojásfehérjés nyákom, és többször voltam terhes, tehát van ovulációm
4/10 anonim válasza:
08:34 es vagyok!nekem is csak a doki mondta vagy az akkor van ha gyógyszerrel csinálják?mondjuk nekem eddig csak úgy volt!ha csináltak!akkor bocsi
5/10 anonim válasza:
hát irigylem akinek van és rudja mikor van PÉ, én nem tudom, mert nincs nyákom tojásfehérjés
6/10 A kérdező kommentje:
Van meg mas egyeb tunet a folyason kivul?Mondjuk mellfajadalom v.ilyesmi?
2010. ápr. 22. 09:22
7/10 anonim válasza:
nekem kis görcseim szoktak lenni ott fent a petefészeknél és egyszer jobb oldalt aztán bal oldalt ..nekem sincs folyásom!!de nem is mindenki érzi !!!az a legegyszerűbb amit az első válaszoló írt!!
8/10 anonim válasza:
nekem van, viszont nem érzem magát a pé-t. semmi szurkálás. mindenki máshogy működik, mindenkinél mások a jelek, csak ki kell tapasztalni. (lehet hőmérőzni, szurkálást figyelni, méhnyak helyzetét nézni, nyákot, esetleg ovu tesztelni) de biztos módszer sajnos nincs, még az ovu teszt is van, hogy téved
9/10 anonim válasza:
Szia!Nekem 29 napos állandó ciklusnál, a 12. napomon volt peteérésem, a 13. napomon pedig ovulációm!Ovuteszt használata után vagyok benne ennyire biztos. És sikerült vele egyből teherbeesnem! 29-14=15 és én is e körül szeretkeztem többet a párommal, meg ugye ezelőtt, erősítettük a katonákat, és e miatt nem estem teherbe, ugyanis lemaradtunk ekkor már az ovuról.
10/10 Heni1973 válasza:
Nálam a peteérés egyik tünete a megnövekedett libidó és az alhasi fájdalom :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!