Késik a menstruáció, ovuláció mikor volt? Terhesség?
Sziasztok. Átlag 28-29 napos ciklusaim vannak.
Az előző ciklusom azonban kitolódott 4 nappal. 08.15 helyett 08.19-én jött meg. Így most ebben a hónapban nyílván a 19-ét veszem a ciklus első napjának viszont már most jelentkeznek azok a tünetek ami menzesz előtt szokott egy héttel. cici fájás de nagyon! és pattanások. Naptár-módszer szerint védekezünk szerintetek lehetek terhes? Mikor lehetett oculáció? Totál összezavardtam
Szerintem a naptár módszert hanyagold egy darabig.
Ovuláció általában a vérzés előtt 14 nappal van. Ha nem hőmérőzöl, csak tippelni lehet, mikor van ovud.
És lehetsz terhes, ez a módszer akkor sem megbízható, ha mindig pontosan tudod, mikor ovulálsz. Így meg fabatkát sem ér.
Naptár módszerhez figyelni kell a nyákot,az ébredési hőt,vagy ovutesztelni,hogy biztosan tudd mikor van ovulációd.
Az h általában 28-29napos a ciklusod nem jelent semmit.Felborulhat bármikor a ciklus,kimaradhat ovuláció...és lehetne sorolni.Az h te belőtted h általában 14nap körül szokott lenni az nem biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!